Hotel Per Astra Perast

Hotel Per Astra Perast

Boutique hotel Per Astra je udoban i luksuzan objekat 4 zvezdice smešten na vrhu romantičnog, baroknog gradića Perasta, u prekrasnom ambijentu okruženom divnim jadranskim morem, baš na mestu gde se spajaju kotorski i risanski zaliv. Hotel Per Astra u Perastu se nalazi u izvanrednom akvatorijumu Bokokotorskog zaliva, koji je deo prirodnog i kulturnog UNESCO nasleđa. Hotel Per Astra Perast je udaljen 110 stepenica od mora i 100 metara od plaže, smeštene u borovoj šumi, koja je na raspolaganju gostiju. Hotel Per Astra je smešten u podnožju brda Sveti Ilija, na manje od 10 minuta hoda od starog baroknog jezgra Perasta. Iz hotela se pruža jedinstveni pogled na obalu i na obližnja romantična ostrva Bokokotorskog zaliva – Gospa od Škrpjela i Sveti Đorđe. Hotel Per Astra se nalazi na manje od 20 minuta vožnje automobilom od Kotora, u kojem se posetiocima preporučuje poseta brojnih znamenitosti, Pomorski muzej, Crkva Svetog Luke i Katedrala Svetog Tripuna, brojni čuveni restorani, kafei….
Hotel Per Astra Perast ima 11 luksuzih apartmana veličine od 49 do 107 m2, smeštenih u starinskoj kamenoj celini od dve zgrade, od kojih je svaki drugačije uređen najvišim kvalitetom izgleda i luksuza. Hotelska celina Per Astra u Perastu obuhvata manju i veću kamenu zgradu, sa prekrasnim pogledom na Bokokotorski zaliv i malim otvorenim bazenom. Neki apartmani i welness centar sa jacuzzi i turskim kupatilom su smešteni u maloj zgradi Hotela Per Astra. Otvoreni bazen se nalazi ispred male zgrade hotela Per Astra. Ostali apartmani, restoran sa 28 mesta, recepcija i poslovni prostor su smešteni u većoj zgradi. Hotel Per Astra Perast takođe organizuje događaje tipa venčanja, proslave rođendana i druge vrste zabava i druženja.
Luksuzni aparmanski smeštaj Hotela Per Astra je opremljen udobnim ležajevima – kingsize ili posebnim ležajevima i stilskim nameštajem sa sedećim prostorom, flat-screen kablovskom TV, direktnim telefonom, mini barom, besplatnim bežičnim internetom, spa kupatiloma sa tušem, fenom za kosu, papučama, kupaćim mantilima i toaletnim priborom. Hotel Per Astra u Perastu ima otvoreni bazen sa pogledom na Bokokotorski zaliv. Gosti mogu uživati u odmaranju u sauni i parnoj kupki ili masaži u Spa i Wellness Centru. Ležaljke za sunčanje su oko bazena.
Junior apartman hotela Per Astra Perast se nalazi na prvom spratu druge zgrade hotela i ima pogled na more, veliki ležaj za dve osobe, kupatilo, jacuzzi i tuš, kablovski TV; besplatni bežični internet, mini bar; posluženje u sobi 24 sata, direktnu vezu sa Wellness i Spa Centrom. Junior apartman sa pogledom na baštu se nalazi na drugom spratu prvog dela-zgrade hotela i obuhvata veliki ležaj za dve osobe, kupatilo, jacuzzii tuš, kablovsku TV, besplatan bežični internet, mini bar, posluženje u sobi 24 sata, direktnu vezu sa Wellness i Spa Centrom. Apartman sa pogledom na baštu se nalazi na prvom spratu prvog dela hotela Per Astra i obuhvata veliki ležaj za dve osobe, kupatilo, jacuzzi, tuš, besplatan bežični internet, kablovsku TV, mini bar, posluženje u sobi 24 sata, direktnu vezu sa Wellness i Spa Centrom. Apartman za mladence – Honeymoon Suite se nalazi u potkrovlju drugog dela hotela Per Astra i ima pogled na more i površinu od 51 m2. Opremljen je velikim ležajem za dve osobe, kupatilom, jacuzzijem, tušem, besplatnim bežičnim internetom, kablovskom TV, minibarom, klima uređajem, posluženjem u sobi 24 sta, direktnom vezom sa Wellness i Spa Centrom. Junior apartman 2 je smešten na drugom spratu drugog dela hotela i ima pogled na more, veliki ležaj za dve osobe, kupatilo, jacuzzi, tuš, kablovsku TV, mini bar; posluženje u sobi 24 sata, direktnu vezu sa Wellness i Spa Centrom. Executive apartman nudi pogled na more i nalazi se na drugom spratu u prvoj zgradi hotela. Obuhvata veliki ležaj za dve osobe i fotelju u dnevnoj sobi, koja se može koristiti za smeštaj jedne osobe, kupatilo, jacuzzi, tuš, besplatan bežični internet, kablovsku TV, mini bar, klima uređaj, posluženje u sobi 24 sata. Executive apartan sa odbojenim ležajevima nudi pogled na more i nalazi se na drugom spratu prvog dela-zgrade hotela Per Astra. Apartman obuhvata veliki ležaj za dve osobe i fotelju u dnevnoj sobi koja se može koristiti za smeštaj jedne osobe, kupatilo, jacuzzi, tuš, besplatan internet, kablovsku TV, mini bar, klima uređaj, posluženje u sobi 24 sata. Penthouse apartman Hotela Per Astra u Perastu omogućava pogled na more, jer je smešten u prvom delu hotela. Obuhvata veliki ležaj za dve osobe i fotelju u dnevnom boravku koja se može koristiti za smeštaj jedne osobe, kupatilo, jacuzzi i tuš, besplatan bežični internet, kablovsku TV, mini bar, klima uređaj, posluženje u sobi 24 sata. Penthouse apartman se nalazi na prvom spratu prve zgrade hotela i nudi gostima pogled na more, prostranu terasu, veliki ležaj za dve osobe i dvosed u dnevnom boravku koji se može koristiti za smeštaj jedne osobe, kupatilo, jacuzzi, tuš, besplatni bežični internet, kablovsku TV, mini bar, klima uređaj, posluženje u sobi tokom 24 sata.
Restoran Boutique Hotela Per Astra omogućava svojim gostima nezaboravno iskustvo užitka u najkvalitetnijoj hrani i specijalitetima koje priprema čuveni kuvar, čija jedinstvena kulinarska dela se mogu samo ovde probati. Izvanredni ukusi pažljivo odabranih namirnica i hrane su upotpunjeni odličnim izborom vina po preporuci uprave, tako da je svaki zalogaj jedinstveni doživljaj. Gosti mogu koristiti svoj doručak na terasi, dok uživaju u jednom od najlepših morskih panorama Evrope. Zahtevi, želje i potrebe gostiju se ispunjavaju do najsitnijeg detalja, tokom dana ili noći. Welness & Spa i Fitness Hotela Per Astra Perast je na raspolaganju 24 sata gostima koji žele da se prepuste potpunom opuštanju.
Tradicija, kultura i istorija prekrasnog Perasta su oduševljavali neke od najpoznatijih umetnika i značajnih ličnosti. Kako bi posetiocima približili duh starog Perasta i njegove prekrasne okoline, brižna uprava Hotela Per Astra organizuje posete Muzeja u Perastu, starih palata čuvenih kapetana i moreplovaca, veličanstvenih ostrva Gospe od Škrpjela i Crkve Svetog Đorđa, gde gosti mogu da čuju romantične priče o porodicama Perasta, velikim ljubavima i tragedijama. Izuzev tokom najviše sezone, Perast je mali grad, tradicionalnih i autentičnih običaja i proslava, tipičnih za ovaj prefinjeni deo Bokokotorskog zaliva, lepih starih zgrada i prijateljskog stanovništva, kao da je vreme stalo. Perast je takođe odlično mesto za romantični odmor ili polazno mesto za brojne aktivnosti na vodi i otvorenom i lokalne izlete, daleko od svakodnevnih gužbi velikih turističkih centara, kao što su Kotor i Budva.

SHARE IT: