Hotel Pegaz Holiday Resort Vrnjačka Banja

Pegaz Holiday Resort je moderan i novi apart hotel kategorije 4 zvezdice u Vrnjačkoj Banji, organizovan u tri objekta-celine na preko 10,000 m2 u kojima korisnici i gosti mogu koristiti brojne Slowliving sadržaje i usluge. Svaki deo Pegaz Holiday Resort hotela je pažljivo planiran i usaglašen da gostima omogući jedinstveno iskustvo usporavanja, slobode i potpune autentičnosti prijatnog i funkcionalnog poslovnog ili turističkog boravka u Vrnjačkoj Banji. Pegaz Holiday Resort Vrnjačka Banja je objekat koji uspešno sprovodi poslovnu politiku u cilju zadovoljstva svojih gostiju – od izbora zaposlenih, prirodnih materijala koji određuju modern unutrašnje uređenje, preko à la carte hrane, dečijeg kutka, do Slowellness Spa centra, udobnih soba i apartmana, biblioteke u lobiju hotela…..

Pegaz Holiday Resort poseduje najveće sobe i apartmane u Vrnjačkoj Banji koji su uređeni po najvišim standardima udobnosti i opremljeni za udoban boravak poslovnih gostiju ili turista – laminat-parket podovi sa mekim podnim oblogama-tepisima, klima uređaj, spavaću sobu sa king size ili posebnim ležajevima, LCD TV sa kablovskim programima, besplatan bežični internet, sigurnosni sef, mini bar, prostor za sedenje, kupatilo sa hidromasažnim tušem, fenom za kosu i hotelskom kozmetikom, prostrane terase sa pogledom na Vrnjačku Banju i planine koje je okružuju. Standard sobe Pegaz Hotela Vrnjačka Banja su veličine od 31 do 56 m2, udobne i svetle i obuhvataju navedene sadržaje i opremu. Standard Studio apartmani Pegaz Hotela su elegantni i luksuzno uređeni, veličine od 34 do 61 m2, koji pored uobičajene opreme, sadrže i sopstvenu kuhinju, trpezarijski sto i prostrani balkon. Deluxe sobe Pegaz Resort Hotela u Vrnjačkoj Banji su prostrane -ukupne površine 89m2 i opremljene udobnim sadržajima i balkonom koji je veličine sobe. Deluxe Studio apartmani imaju dvokrilni stakleni zid sa sofom i kutkom za uživanje i obuhvataju ukupnu površinu od 64m2. Superior apartman Pegaz Resorta je idealan za prijatan i udoban odmor uz boravak u prostranom i inspirativnom enterijeru, veličine od 33-90m2. Family apartman ima površinu od 59-62m2 i odlikuje ga prostrana dnevna soba sa ugaonom garniturom, 2 spavaće sobe, opremljena kuhinja sa šankom i trpezarija.

Gostima Hotela Resorta Pegaz se u elegantnom restoranu Adut poslužuje bogat buffet doručak i veliki izbor vrhunski ukusnih i kvalitetnih jela i pića. Hrana je pripremljena od uvek svežih i zdravih namirnica i sastojaka iz lokalne proizvodnje i nudi potpuno novo iskustvo uživanja u dobro poznatim srpskim delikatesima i poslasticama.

U sklopu Pegaz Holiday Resorta su dve potpuno opremljene konferencijske sale pogodne za uspešno održavanje raznovrsnih sastanaka, prezentacija, seminara i obuka. Sale Pegaz Resorta Vrnjačka banja su klimatizovane, veoma udobne i pružaju profesionalnu podršku tehničkih lica i osoblja za posluženje hrane i pića.
Wellness & Spa je centralno mesto Pegaz Holiday hotela u Vrnjačkoj Banji, namenjeno potpunom oporavku i relaksaciji modernog gosta i obuhvata brojne usluge i sadržaje – slanu sobu, infra crvenu, bio, finsku i amfiteatar saunu, tuševe doživljaja, zatvoreni bazen, Jacuzzi kupku, parno kupatilo, relax sobu, sobu za masažu i modernu teretanu. Jedinstvene usluge Wellness i Spa centra Pegaz Resort Hotela apsolutno svima prijaju i pružaju potpuno opuštanje, okrepljenje i osveženje, sa obezbeđenim bade mantilima, peškirima i papučama. Bazen Pegaz Holiday Hotela je jedan od najvećih u Vrnjačkoj Banji, dužine 14 m, širine 7,5 metara,dubine 1,4 metara, temperature vode 28-30 °C.

Tokom boravka u Pegaz Resort Hotelu u Vrnjačkoj Banji gosti uživaju u brojnim pogodnostima i uslugama objekta, kao i obližnjim posetama i sadržajima – lokalni izleti na planinu Goč, manastire Ljubostinju i Studenicu, obližnje čuvene vinarije i destilerije sa probom originalnih proizvoda, ….

SHARE IT: