Hotel Pautalia Sandanski

Hotel Pautalia Sandanski

Porodični hotel Pautalia u Sandanskom je nepušački objekat 3 zvezdice koji pruža smeštaj u udobnim klimatizovanim sobama sa kablovskim LCD TV-om, bespatnim internetom, grejanjem, laminatnim podovima, mini barom, kupatilom sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom, od kojih je većina sa balkonima. Hotel Pautalia se nalazi u banjskom centru Sandanski, u podnožju Nacionalnog Parka Pirina, samo 500 metara od centra, na obali reke Sandanske Bistrice.

Hotel Pautalia ima 12 dvokrevetnih soba, 2 apartmana i 1 VIP apartment. Hotel Pautalia Sandanski je pogodan za prijatan i okrepljujući porodični boravak, odmor individualnih posetilaca i organizovanih grupa koje žele da upoznaju znamenitosti grada i okoline, kao i učesnike korporativnih skupova i team building programa tokom čitave godine. Turistima koji borave u hotelu Pautalia je na raspolaganju širok izbor aktivnosti i izleta do obližnjih znamenitosti – Melnik, manastir Rožen, Solun…

Hotel Pautalia Sandanski ima prijatan restoran u kome posetioci uživaju u ukusnim tradicionalnim bugarskim specijalitetima, po oprobanim receptima maštovitog i iskusnog kuvara, kao i u izboru internacionalne kuhinje u kome uživaju posetioci koji žele da probaju nešto drugačije ukuse.

Posetiocima koji žele da potpuno uživaju u opuštanju, miru i tišini svoga odmora, na raspolaganju je novootvorenih relax centar sa saunom, parnim kupatilom i uslugama masaže, gde nadopujuju energiju i krepe snagu.

Glavna autobuska stanica je udaljena 400 metara, dok je Melnik udaljen 20 km. Gostima koji borave u Hotelu Pautalia Sandanski je na raspolaganju mnoštvo izleta u okolinu Sandanskog, koji se realizuje sopstvenim kombijem sa 9 sedišta – Melnik i Manastir Rozhen, Solun, Sofia, Bansko, Rupite itd…

Sadržaji hotela Pautalia Sandanski : recepcija tokom 24 sata, klimatizovani nepušački javni prostori, restoran, nepušačke sobe, besplatan parking, room service, sauna, parno kupatilo, prostor za odlaganje prtljaga, besplatan bežični Internet.

SHARE IT: