Hotel Pašina česma Leskovac

Hotel Pašina česma Leskovac

Objekat Pašina česma se nalazi nadomak Leskovca, u jednom od najlepših i najomiljenijih izletišta Leskovčana, 11 km severozapadno od Leskovca, na prosečnoj nadmorskoj visini od 350 metara, u predivnom ambijentu istorijske česme, okružene hrastovom šumom.

Hotel Pašina česma Leskovac je potpuno novi objekat 4 zvezdice i čini deo velikog sportsko-turističkog kompleksa u Leskovcu koji nudi jedistveni ambijent, mir, tišinu, vrhunsku uslugu, komfor, udobnost i gostoprimstvo.

Objekat Pašina česma Leskovac se prostire na 85 hektara površine, a samo hotelsko zdanje zauzima preko 17000 m2. Hotel Pašina Česma u Leskovcu raspolaže sa 65 prostranih, elegantnih i klimatizovanih smeštajnih jedinica, jedinstveno modernog stila, od kojih je 6 jednokrevetnih soba, 42 dvokrevetnih soba, 4 porodične – Family sobe, 6 Junior apartmana i 6 luksuznih apartmana. Podovi soba hotela Pašina česma Leskovac su prekriveni tepisima, a sobe su opremljene besplatnim bežičnim internetom, flat-screen TV-om i terasom. Sobe Hotela Pasina cesma imaju sopstvena elegantna kupatila sa tuš kabinama, bade-mantilima, papučama i fenom za kosu.

Poslovnim gostima hotela Pašina česma su na raspolaganju multimedijalna, konferencijska i banket sala, kao i sala za sastanke. Pored toga hotel raspolaže i aperitiv barom, prostranim lobijem, kafe klubom i elegantnim restoranom, u kome se poslužuju specijaliteti internacionalne i tradicionalne kuhinje. Restoran i prekrasna bašta hotela Pašina česma omogućavaju odlične uslove za uspešnu organizaciju raznovrsnih skupova, zabava i nezaboravnih venčanja.

Hotel Pašina Česma gostima nudi i 24 časa room service i veliki parking koji se može besplatno koristiti. Sadržaji hotela Pašina Česma uključuju i prostor za ostavljanje prtljaga, transfer od/do aerodroma, poslovni centar, hemijsko čišćenje, uslugu peglanja, apartman za mladence, lift, prostor za pušače, čišćenje cipela, lanč paketi, usluga prevoza (uz doplatu).

U okviru kompleksa Pašina česma su i 2 fudbalska terena sa prirodnom travom i tribinama za 700 gledalaca.

SHARE IT: