Hotel Pasha Novi Pazar

Hotel Pasha Novi Pazar

Hotel Pasha je novi moderan nepušački hotel 4 zvezdice na ulazu u Novi Pazar i savršen izbor za udoban poslovni ili turistički boravak u ovom zanimljivom gradu jugozapadne-centralne Srbije. Hotel Pasha Novi Pazar pruža udoban smeštaj u 22 sobe i 2 apartmana koji su uređeni moderno, po najvišim standardima i opremljeni udobanim sadržajima – besplatan bežični internet, tepisi od zida od zida, udobni queen-size ležajevi, klima uređaj, garderober, radni sto, stolica-fotelja u sedećem delu, LCD TV sa kablovskim programima, mini bar, sigurnosni sef, telefon, aparat za pripremu kafe-čaja, udobno kupatilo sa tušem, fenom za kosu, toaletnim priborom, bade mantilom i papučama.

Jednokrevetne sobe Hotela Pasha Novi Pazar su veličine 18 m2 i opremljene udobnim sadržajima: besplatan bežični internet, queen size ležaj, garderober, radni sto i stolica, LCD TV, mini bar, sigurnosni sef, telefon, stolić pored ležaja, ogledalo. Poput ostalih smeštajnih jedinica, jednokrevetne sobe Hotela Pasha imaju detektor i aparat za gašenje požara, sef i sigurnosni alarm. Svi javni prostori hotela Pasha su pod video nadzorom. Dvokrevetne sobe su veličine 20-22 m2 i pružaju smeštaj i udobnost za 3 osobe. Apartmani Hotela Pasha Novi Pazar dodatnu imaju king size dvokrevetne ležajeve ili sofa ležaj u sedećem delu dnevnog boravka, pored uobičajenih sadržaja i opreme drugih tipova soba.

Luksuzno uređenje, prijatan ambijent, odlična hrana i ljuzbazno osoblje dočekuje goste u restoranu Hotela Pasha Novi Pazar i ispunjava sve zahteve i želje radi uživanja u svakom trenutku. Elegantan Restoran Hotela Pasha Novi Pazar ima 100 mesta i poslužuje bogat buffet doručak i vrhunske specijalitete koje pripremaju iskusni kuvari od svežih namirnica iz lokalne proizvodnje. Jelovnik obuhvata uticaje i ukuse Balkana i Evrope, sa primamljivim izborom klasičnih i maštovitih jela koji su gostima na raspolaganju, koji obuhvataju raznovrsna jela od mesa i ribe, salate, paste, originalne poslastice, kao i dečiji meni ili hranu po posebnom režimu. Zahvaljujući modernom uređenju i ukusnoj hrani, Restoran Hotela Pasha zadovoljava čula, ali je takođe odlično mesto raznovrsnih zabava, proslava i poslovnih skupova sa posluženjem hrane.

Café bar Hotela Pasha Novi Pazar je izvanredno mesto za prvu jutarnju kafu i pripremu za sastanak, odmor ili poslovni susret i razgovor. Gostima kafea se poslužuju topli napici, lagani-mini zalogaji, deserti i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića. Konferencijska sala u hotelu Pasha vam pruža najpogodnije uslove za raznovrsne susrete, sastanke, obuke i događaje.

Dodatne usluge Hotela Pasha Novi Pazar – recepcija tokom 24 sata, besplatan parking, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja, posluženje u sobi – room service, lift…

SHARE IT: