Hotel Park Sarajevo

Hotel Park Sarajevo

Hotel Park Sarajevo je udoban, potpuno obnovljen turističko-ugostiteljski objekat 4 zvezdice u Vogošći, jednoj od 9 opština Kantona Sarajevo, 7 km od centra grada, u kome gosti prepoznaju razliku po mirnom, lepo uredenom i ljupkom okruženju, očuvanoj prirodi, čistom vazduhu, okolnim sportskim stazama koje pružaju opuštanje i osveženje. Zahvaljujući svomo položaju i sadržajima, Hotel Park Sarajevo je vrlo pogodan za udoban i funkcionalan boravak poslovnih gostiju, turističkih posetilaca, porodica ili sportskih ekipa na pripremama. Hotel Park Sarajevo je dobro povezan za autoputem i ostalim saobraćajnicama, kojima se brzo stiže do centra grada na udaljenosti od 7 km, kao i vezom sa modernim autoputem do čije pristupnice je samo 0,5 km i dalje odlične povezanosti sa svim većim gradovima Bosnei Hercegovine – Mostar, Zenica, Banja Luka, Visoko.

Sobe hotela Park su opremljene nameštajem modernog dizajna i imaju sve sadržaje neophodne za odličan odmor poslovnih gostiju i posetilaca, kao i boravak i pripreme sportskih ekipa. Svaka soba ima klima uređaj, LCD TV, besplatan Wi-Fi i kablovski Internet, direktnu telefonsku liniju. Radi udobnosti gostiju, svaka soba Hotela Park poseduje prostrane ležajeve /queen – king size beds/ ili odvojene ležajeve, sa madracima i posteljinom visokog kvaliteta, što pruža odmor i potpunu obnovu energije gostiju.

Ambijent i uređenje restorana hotela Park osigurana najkvalitetnija gastronomska uživanja u specijalitetima internacionalne i tradicionalne kuhinje.

Hotel Park Sarajevo ima opremljenu i moderne sale za sastanke, pogodne za uspešnu realizaciju raznovrsnih skupova i događaja – konferencija, seminara, predavanja ili raznovrsnih događaja zabavnog ili obrazovnog tipa. Sve sale za sastanke Hotela Park Sarajevo su opremljenje najmodernojom opremom i klima uređajima. Hotel Park Sarajevo pruža pogodne uslove za organizaciju ili pripremu raznovrsnih događaja po najvišim standardima – proslava, svadbenih veselja, rođandanskih proslava, seminara, konferencija.

Na kraju radnog dana ili nedelje ili treninga, Wellness sports centar i teretana Hotela Park Sarajevo gostima omogućava opuštanje, kao i uživanje i obnavljanje energije u sauni, turskom parnom kupatilu, teretani i zatvorenom bazenu. Hotel Park Vogosca Sarajevo je odlican izbor boravka sportskih ekipa i organizatora skupova i dogadaja.

 

SHARE IT: