Hotel Moxy Park Beograd

Hotel Moxy Park Beograd

Hotel Moxy Beograd je deo grupacije Marriott International Inc /bivši Park Hotel Beograd/u centru Beograda koji je nedavno potpuno obnovljen u moderan i udoban hotel 3 zvezdice tzv. ‘industrijskog i mladalačkog stila’ sa udobnim, modernim i visoko-standardnim sadržajima po razumnim cenama da pruža funkcionalan i prijatan boravak u Beogradu. Hotel Moxy Park Beograd se nalazi u blizini čuvenog Trga Slavija i Hrama Svetog Save, kao i glavnih državnih, privrednih i kulturnih institucija Srbije i Beograda, duž jednog od najvećih gradskih bulevara glavnog grada Srbije. Izuzetno pogodan centralni položaj Hotela Moxy Park u Beogradu, u Njegoševoj ulici doprinosi udaljenosti od buke i gustog saobraćaja, omogućavajući odmor, mir i opuštanje gostiju koji ovde borave, ali takođe i jednostavan pristup do znamenitosti i drugih delova Beograda.

Hotel Moxy Park Beograd pruža udoban smeštaj u 131 udobnih, nepušačkih i zvučno-izolovanih soba koje su opremljene modernim, elegantnim i udobnim opremom i sadržajima: tepisi od zida do zida, brzi bežični internet, klima uređaj sa samostalnim podešavanjem temperature, udobni posebni ili queen ležajevi, telefon, pogodan radni deo sa stolom i fotelom-foteljama, radio i LCD TV sa 60 međunarodnih kanala, mini-bar, sobni sigurnosni sef, garderober, kupatila sa tušem, toaletnim-hotelskim priborom, fenom za kosu, alarm za dim i aparat za gašenje požara, zavese za zamračivanje.

Restoran Hotela Moxy Park Beograd je prepoznatljiv po vrhunskoj internacionalnoj i nacionalnoj kuhinji i pruža jedinstveno gastro iskustvo ljubiteljima dobre hrane. Bogat Buffet doručak se poslužuje od 6:30 do 10:30 tokom radnih dana i od 6:30 do 11:00 tokom vikendaa. Kafe Parkić i bar Hotela Moxy Park Beograd je odlilno mesto za odmor i uživanje uz razgovor i ukusan obrok.

Teretana Hotela Moxy Beograd radi 24 sata i posebno je pogodna za opuštanje i dodatnu snagu duha i tela posle napornog dana.

Višenamenska moderna i potpuno tehnički opremljena sala za sastanke Hotela Moxy Park Beograd ima površinu 220 m2 i prima do 150 delegata. Salu za sastanke je moguće podeliti modernim panelima u dva prostora za sastanka i događaje, veličine 67,2 svakog od njih. Uz to je organizatorima skupova i sastanaka u Hotelu Moxy na raspolaganju hold površine 20 m2 i kafe sa 50 m2. U prizemlju hotela Moxy Belgrade postoji i mala sala za sastanke površine 16m2.

Hotel Moxy Park Beograd ima stručno i uslužno osoblje recepcije sa znanjem jezika koje je na raspolaganju 24 sata i pruža usluge po najvišim standardima, čineći funkcionalan događaj ili boravak kao dobar razlog za ponovnu posetu Beogradu. Dodatne usluge i sadržaji Hotela Moxy Belgrade je usluga pranja i hemijskog čišćenja, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja, usluge portira, lift, 20 parking mesta /doplata/….

Zanimljiva mesta razgledanja: Kalemegdanska tvrđava, Hram Svetog Save, Konak kneginje Ljubice, Skadarlija, Park Košutnjak, Muzej Nikole Tesle, Etnografski muzej, istorijski deo Zemuna, Šetalište pored Dunava, arheološko nalazište Vinča, Kraljevski mauzolej Oplenac, manastiri i vinarije Fruške Gore, arheološko nalazište Viminacijum, Ada Ciganlija spotsko-rekreacioni centar, jezera u Beloj Crkvi….

SHARE IT: