Hotel Park Beograd

Hotel Park Beograd – nije dostupan, u toku je obnova i rebrandiranje

Hotel Park Beograd je hotel kategorije 3 zvezdice, potpuno renoviran 2012. godine, koji se nalazi u strogom centru Beograda, u neposrednoj blizini kruznog toka na Trgu Slavija, važnih privrednih i kulturnih institucija Beograda i Srbije i glavnih bulevara starog dela grada. Hotel Park Beograd, svojim pogodnim položajem, prijatnim okruženjem obližnjih zelenila i parkova, kao i udaljenosti od buke i saobraćajne gužve, gostima obezbeđuje prijatan boravak, odmor i mir.

Hotel Park Beograd ima 124 sobe i 3 apartmana, koje zadovoljavaju sve potrebe modernog poslovnog gosta i pružaju potpunu udobnost. Sobe Hotela Park Beograd poseduju telefonsku liniju, 24 h brzi internet, radio i LCD aparat sa satelitskim i kablovskim programom, mini bar, sef, klima uređaj sa individualnim podešavanjem temperature, protivpožarne S.O.S alarme i detektor dima.

Restoran Continental Hotela Park Beograd je prepoznatljiv po vrhunski kvalitetnoj internacionalnoj i tradicionalnoj kuhinji i ljubiteljima dobrog ukusa pruža nezaboravno gastronomsko iskustvo. Café Parkić predstavlja savršeno mesto za druženje i ćaskanje uz kafu, kao i za brz i ukusan obrok.

Wellness&Spa Centar je posebno prijatan sadržaj Hotela Park Beograd i izvanredno mesto za odmor i osveženje gostiju različitog profila, posle napornih poslovnih obaveza. Konferencijske sale Hotela Park Beograd, savremenog stila, rasporeda i opreme, Garden i Forest, ukupnog kapaciteta do 200 mesta, predstavljaju idealno mesto za uspešno održavanje raznovrsnih skupova, događaja i proslava. Posebnu prednost Hotela Park Beograd čini ljubazno osoblje i visok profesionalni nivo usluge koji gostima omogućava prijatan i svrsishodan boravak, što je dobar razlog da ponovo posete Beograd.

 

SHARE IT: