Hotel Panoramika Design & Spa Skopje

Hotel Panoramika Design & Spa Skopje

Hotel Panoramika Design & Spa Skopje je potpuno novi, udoban, luksuzni, aristokratski i gostoprimljiv hotel 4 zvezdice u centru Skopja. Na pešačkoj udaljenosti od glavnih kulturno-istorijskih spomenika i turističkih znamenitosti Skopja, odnosno jednostavno dostupan javnim prevozom –  Trg Milenijum, Spomen kuća Majke Tereze, Kameni most, stari Bazaar Skopja, Muzej arheologije, tvrđava Kale, Hotel Panoramika Design & Spa je odličan izbor smeštaja u Skopju za poslovne goste ili turiste. Hotel Panoramika Design i Spa Skopje se nalazi na padini područja prekrasne planine Vodno, među ambasadama i diplomatskim rezidencijama, vilama, uživajući prekrasan pogled na grad. Svežina i lepota planine Vodno, uz urbanu panorama i blizini vrhunskih restorana i drugih gastronomskih mesta pružaju nezaboravno iskustvo i najbolje mogućnosti upoznavanja znamenitosti Skopja.

Moderan i prefinjen u svojoj arhitekturi i uređenju, uključujući udobne sadržaje, zadovoljstvo, radost i druge motive koji približavaju poslovne goste i turiste sreći, Hotel Panoramika Design i Spa je dobro usklađen sa prirodnim okuženje prekrasne planine Vodno, dodajući elegantnom luksuzu nezaboravan pogled na grad iz soba i apartmana. Sobe Hotela Panoramika Design i Spa su organizovane u nekoliko tipova – Standard, Superior i Deluxe sobe, Junior i Senior apartmani i Predsednički apartman. Sadržaji Hotela Panoramika Design i Spa Skopje pružaju sve uslove za uživanje u udobnosti – besplatan bežični internet, samostalno podešavanje klima uređaja, tepisi od zida do zida, udobni king size ili posebni ležajevi, luksuzna 100 % pamučna posteljina, LCD 47 inča sa preko 100 satelitskih kanala, direktan telefon, elektronski sef veličine lap top računara, mini bar, garderoberi, radni sto i stolice,  Nespresso aparat za kafu-čaj, nežno osvetljenje, potpuno opremljena kupatila sa fenom za kosu, papučama i bade mantilima, uveličavajuće ogledalo, toaletni pribor…. Kupatila uređena luksuznim mermernim pločicama i sanitarijom, oprema sa nežnim pokrivačima, prilagođeni elementi nameštaja… su detalji koji čine Hotel Panoramika Design & Spa luksuzno udobnim objektom.

Gosti koji borave u Hotelu Panoramika Design i Spa Skopje imaju na raspolaganju bogat buffet doručak, za odličan početak poslovnog dana ili turističke posete upoznavanja znamenitosti Skopja i njegove prekrasne okoline. Gosti koji borave u Hotelu Panoramika Design i Spa takođe uživaju u a la carte restoranu u ukusnoj makedonskoj i mediteranskoj hrani. Gosti takođe provode svoj letnji dan u spoljnjem kafe baru sa terasom, uživajući u suncu koje obasjava čuveni Krst Milenijum, ili provode shopping dan u nekom od gradskih trgovačkih centara. Na raspolaganju gostima za opuštanje, osveženje, zagrevanje i podmađivanje su hotelska sauna i teretana.

Sadržaji Hotela Panoramika Design i Spa Skopje : recepcija tokom 24 sata, luksuzne nepušačke sobe, odlična lokacija, beplatan bežični internet i klimatizacija u svim javnim prostorima, restoran, bar u holu, buffet doručak, sala za sastanke, poslovne usluge, prostor za odlaganje prtljaga, menjačnica, transfer od-do aerodroma, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja, sauna, teretana, obezbeđen parking…

SHARE IT: