Hotel Panorama Veliko Trnovo

Hotel Panorama Veliko Trnovo

Hotel Panorama je udoban hotel 4* u Velikom Trnovu, smešten u srcu grada i na pešačkoj udaljenosti od najposećenijih mesta i osnovnih turističkih znamenitosti u istorijskom delu nekadašnjeg glavnog grada Bugarskog carstva, kao što su istorijska čaršija sa živopisnim trgovačkim ulicama, poznata kao “samovodska čaršija”, brdo Carevec sa ostacima spomenika, ruševinama i dvorcem, “kuća sa majmunom”, Stambolov most, gradska umetnička galerija, Asenov spomenik i obližnji arhitektonski rezervat “Arbanasi”.

Hotel Panorama u Velikom Trvnovu ističe svoju jedinstvenu arhitekturu i uređenje, jer pruža udoban boravak za poslovne ljude i turiste u lepo uređenim nepušačkim sobama – 24 dvokrevetne sobe, 3 jednokrevetne sobe i pet apartmana. Sve sobe Hotela Panorama Veliko Trnovo su opremljene klima uređajima, kablovskom televizijom, telefonom, elektronskim sistemima za zaključavanje,  internet pristupu velike brzine kao i sa luksuzno uređenim kupatilima sa kadom i fenom za kosu. Neke sobe hotela Panorama Veliko Trnovo imaju terase. Gostima je na raspolaganju izbor od dva odvojena kreveta ili boravak u sobama sa francuskim ležajevima, neke od njih sa mogućnošću dodatnog kreveta kako bi se prilagodili trećoj osobi, dok je jedna soba u potpunosti opremljena za osobe sa invaliditetom i gostima sa posebnim potrebama. Apartmani Hotela Panorama imaju dve odvojene sobe i dva kupatila, pružajući posetiocima posebno udoban i prijatan boravak. Sobe pružaju veličanstven pogled na Asenov spomenik, brdo Sveta gora i reku Jantru.

Panoramski restoran sa 80 mesta se ističe sa stilskom atmosferom, velikim izborom kulinarskih zadovoljstava i kvalitetnih pića. Odličan je izbor za uspešnu organizaciju različitih dogaćaja, nezaboravnih venčanja, koktela, korporativnih i privatnih zabava, gala večera i tematskih skupova. Tim profesionalaca će ponuditi inovativna rešenja u pružanju ugostiteljske usluge posetiocima. Kompleks Hotela Panorama u Velikom Trnovu je idealno mesto za seminare, treninge i poslovne sastanke sa svoje dve multifunkcionalne hale. Hotel Panorama u Velikom Trnovu ima objekte za sastanke sa kapacitetom do 250 delegata u svojim sobama za sastanke – bioskop postavku od 100 mesta i postavku učionice sa 60 mesta i odborničku sobu koja može da primi 40 delegata u bioskopu ili U- oblik postavku i 30 delegata u učionici. Hale za sastanke hotela Panorama u Velikom Trnovu su opremljene sa internetom velike brzine protoka /ADSL/ Wi-Fi/, multimedijom, kompletnim zvučnim sistemom sa bežičnim mikrofonima, kabinama za simultano prevođenje na zahtev, platnom za projekciju i flip čartovima.

Daleko od stresa i napornog načina života, Hotel Panorama u Velikom Trnovu skreće pažnju na aktivan odmor, opuštanje i oporavak tela i duha svojih gostiju-posetilaca u Spa&Wellness centru, koji uključuje đakuzi, saunu, parno kupatilo sa različitim i egzotičnim masažama.

Hotel Panorama Veliko Trnovo uključuje sledeće sadržaji i usluge: recepcija tokom 24 sata, posluženje u sobi-room servis, usluge pranja i peglanja, hemijsko čišćenje, frizerski salon, salon lepote, iznajmljivanje automobila, ograničeni parking, informacije o izletima i turističkoj ponudi Velikog Trnova i okoline.

SHARE IT: