Hotel Panorama Kruja

Hotel Panorama Kruja

Smešten u centru Kruje, samo 400 metara od istorijskog jezgra Kruje sa tvrđavom Kalajom, Hotel Panorama ima prekrasan pogled na utvrđenje, čuveni stari bazaar i grad koji se pruža ispod, uz zalazak sunca iznad Jadrana. Hotel Panorama Kruja je savremen, novi hotel 4 zvezdice sa 47 udobnih nepušačkih soba, uz čuveni stari bazaar Kruje i u neposrednoj blizini lokalnih turističkih znamenitosti, 35 km od Tirane i 45 km od Drača. Sve sobe hotela Panorama su raspoređene u tipovima standard, comfort i economy, veoma prostrane, udobne, nepušačke i prijatno uređene drvenim nameštajem i sadržajima – klimatizacija, LCD TV sa kablovskim programima, mini barom, radnim stolom, garderoberom, kupatilom sa tuš kabinom i fenom. Neke sobe hotela Panorama imaju balkone. Hotel Panorama Kruja ima restoran u kome se poslužuju ukusni albanski, italijanski i grčki specijaliteti. Gostima koji borave u Hotelu Panorama u Kruji je na raspolaganju besplatan bežični Internet u svim javnim prostorima i parking u garaži. Bogat izbor raznovrsnog doručka se gostima služi u restoranu, sa lepim pogledom na čuveni bazaar u Kruji.

Sadržaji Hotela Panorama Kruja : recepcija tokom 24 sata, usluge pranja i peglanja, menjačnica, lift, prostor za prtljag, određeno mesto za pušenje.

Centar turističkog mesta Kruje posetiocima pruža brojne mogućnosti u prodavnicama, živopisnim pijacama u kojima se prodaju sveže namirnice i raznovrsnih specijalizovanim restoranima. Posetioci Kruje uživaju u poseti obližnjeg Etnografskog Muzeja u Kruji, koji se nalazi u blizini Muzeja Đerđa Kastriotija Skenderbega. Glavna autobuska stanica Kruje je udaljena 500 metara od hotela Panorama, a međunarodni aerodrom Majka Teresa je udaljen samo 20 km, te neki posetioci radije borave u hotelu Panorama nego u hotelima u Tirani. Usluge prevoza do aerodroma se organizuju na zahtev posetilaca uz doplatu. Osoblje hotela Panorama Kruja je izuzetno uslužno i ljubazno.

SHARE IT: