Hotel Panorama City Inn Novi Sad

Hotel Panorama City Inn Novi Sad

Hotel “PANORAMA City Inn” /kategorije 3*/ je prijatan, porodični hotel u ekskluzivnom centru Novog Sada, na uglu Bulevara Oslobođenja i Futoške ulice, gde goste uvek srdačno dočekuje ljubazno, kvalifikovano i predusretljivo osoblje.

U neposrednoj blizini Hotela Panorama City Inn se nalazi Novosadski sajam, najpoznatije i najuglednije mesto održavanja najznačajnijih međunarodnih i domaćih sajamskih manifestacija u regionu, a međunarodni aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu je udaljen oko 1 sat vožnje.

Laganom šetnjom, za svega nekoliko minuta stiže se do Srpskog Narodnog Pozorista – najstarijeg pozorišta na Balkanu, bioskopa, tržnih centara, restorana, barova i klubova, uređenih parkova i prelepog šetalista uz Dunav.

Apartmani i sobe hotela Panorama City Inn Novi Sad su prostrani i luksuzno opremljeni udobnim sadržajima i prilagođeni posebnim potrebama poslovne klijentele i modernog gosta.

Ukupan smeštajni kapacitet Hotela Panorama City Inn Novi Sad je 26 ležaja, u 10 soba i dva apartmana. Sve sobe Hotela Panorama City Inn su klimatizovane, sa kablovskim TV programom, DVD kućnim bioskopom, priključkom za besplatan bezicni internet, telefonom, sefom, mini barom, a kupatila su moderno opremljena hidromasažnim tuš kabinama i jacuzzi-kadom, fenom za kosu… Extra sadržaj obuhvata mantil za kupanje, papuče i fen za kosu.

Superior sobe imaju spa kupatilo ili toplu kupku. Većina soba Hotela Panorama City Inn ima predivan pogled na Novi Sad, Petrovaradinsku Tvrđavu i Frušku Goru, a dve sobe imaju veliku polukružnu terasu.

U restoranu Hotela Panorama City Inn se služi raznovrstan doručak u tipu buffet posluženja – švedskog stola, gde gosti u popodnevnim satima mogu uživati uz TV programe i raznovrstan izbor vrhunskih vina.

Postoji mogućnost organizovanja manjih skupova i poslovnih sastanaka u sali za sastanke kapaciteta do 30 učesnika. U suterenu hotela Panorama City Inn Novi Sad se nalazi garaža koja garantuje maksimalnu bezbednost vozila. Usluge fotokopiranja i slanja faksa su obezbeđene na recepciji hotela koja radi 24 sata, a uslužni kompjuter sa internetom, u sklopu hotelskog bara, je na raspolaganju takođe 24 časa.

Zanimljiva mesta: Petrovaradinska tvrđava, Galerija Matice Srpske, Galerija Pavla Beljanskog, Atelje 61 – radionica ručno rađenih unikatnih tapiserija. Muzej Vojvodine, Sinagoga, Sremski Karlovci, Manastiri Fruške Gore, salaši Vojvodine, radionice ručnih radova i starih zanata, kulinarski kursevi…

SHARE IT: