Hotel Palma Tivat

Hotel Palma Tivat

Tivat je najsunčaniji grad prekrasne Boke Kotorske u kome gosti i poslovni ljudi uživaju ili efikasno rade, zahvaljujući povoljnoj klimi, prekrasnom okruženju, položaju i raznovrsnim mogućnostima za odmor sa aktivnim sadržajima ili prijatno poslovno putovanje. Hotel Palma je udoban i moderan hotel 4 zvezdice u centru šetališta u Tivtu, 5 metara od sopstvene plaže i predstavlja idealno mesto za odmor ili poslovne događaje tokom cele godine. Ovaj udoban hotel je nazvan po drvetu palme koje je simbol pobede, mira i večnog života, poreklom iz drevnog Bliskog Istoka i Mediterana.

Hotel Palma je skladno i elegantno usaglašen sa ambijentom obale Tivta i doprinosi nezaboravnom pogledu na zaliv. Elegantno unutrašnje uređenje u prirodnim i pastelnim tonovima i odličnog osvetljenja, krasi 116 soba i apartmana Hotela Palma Tivat. Sadržaji i oprema su prilagođeni željama, potrebama i očekivanjima gostiju – parket-laminatni podovi, centralni sistem hlađenja i grejanja, udobni posebni ili king size ležajevi, LCD TV, besplatan bežični internet, telefon, radni sto i stolica, mini bar, garderober, kupatila sa tušem, fenom za kosu, toalenim priborom, bade mantilom, papučama, pojedine sobe sa terasicama sa prekrasnim pogledom na more i Ostrvo cveća ili centar grada Tivta sa prekrasnim planinskim zaleđem.

Gostima Hotela Palma se poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak koji ispunjava sve ukuse i potrebe. A la carte restoran Marzamin Hotela Palma Tivat je na raspolaganju ljubiteljima sveže mediteranske kuhinje, čiji ukusi poboljšavaju prijatan utisak boravka u Boki Kotorskoj. Hotel Palma Tivat i lepo uređeni Restoran Prova sa 200 mesta se nalaze na šetalištu Iva Vizina, nazvanom po pomorskom kapetanu poreklom iz Kotora koji je srediom 19. veka na zahtev Vlade Habsburške monarhije oplovio planetu brodom Splendido.

Uređena peščana plaža Hotela Palma Tivat je opremljena ležaljkama i suncobranima i do nje gosti stižu u samo par koraka. Plaža je savršena za kupanje, sunčanje ili uživanje u pogledu na tivatski zaliv. Gosti Hotela Palma Tivat koji žele drugačiji doživljaj opuštanja i obnavljanja energije imaju na raspolaganju sadržaje wellness i spa centra koji obuhvata hidromasažni bazen, finsku saunu, parno kupatilo, sobu za opuštanje, 3 sobe za masažu i teretanu.

Na prvom spratu Hotela Palma Tivat je potpuno tehnički opremljena konferencijska sala kapaciteta 75 mesta sa izlazom na terasu koja predstavlja odlično mesto za uspešnu organizaciju skupova i događaja ove veličine. Pored konferencijske sale je i manja sala veličine 30 mesta. Time, uz raznovrsne mogućnosti posluženja hrane i pića, Hotel Palma Tivat predstavlja dobro organizovan kongresni prostor.

Sadržaji Hotela Palma Tivat – recepcija tokom 24 sata sa stručnim i predusretljivim osobljem, bar, besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, centralni sistem hlađenja i grejanja, prostor za odlaganje prtljaga, usluge pranja, peglanja i hemijskog čišćenja, posluženje u sobi – room service, liftovi, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja, transferi od-do Aerodroma Tivat,… Hotel Palma Tivat je udaljen 0,5 km of Marine Porto Montenegro, 12 km od Kotora, 55 km od Cetinja i 35 km od Nacionalnog Parka Lovćen i pruža svojim gostima raznovrsne mogućnosti izleta i aktivnosti….

SHARE IT: