Hotel Palata Venezia Ulcinj

Hotel Palata Venezia Ulcinj

Hotel Palata Venezia je udoban hotel 4 zvezdice na vrhu istorijske tvrđave u Ulcinju, 14 km od čuvene ulcinjske plaže Veliki pijesak na jugu crnogorske obale Jadrana. Objekat Hotela Palata Venezia Ulcinj se prostire u dobro očuvanom i lepo obnovljenom ulcinjskom utvrđenju starom 2000 godina, uspešno predstavljajući arhitekturu kamenih kuća i palata i očuvanu atmosferu života lokalnih velikaša tog vremena. To je danas odlična destinacija za prijatan odmor u Ulcinju zahvaljujući modernim i udobnim sadržajima i pogodnostima koje su na raspolaganju gostima Hotela Palata Venezia koja je po predanju bila rezidencija mletačkog upravnika Ulcinja. Od Hotela Palata Venezia do centra grada Ulcinja potrebno je oko 30-tak minuta šetnje, a 5 minuta hoda do kamenite-šljunkovite ulcinjske plaže.

Hotel Palata Venezia Ulcinj je građen u dobrom skladu prirodnih materijala – drveta i kamena i omogućava udoban boravak u 12 lepo uređenih nepušačkih soba-apartmana-smeštajnih jedinica, opremljenih sadržajima koji omogućavaju prijatan odmor ili funkcionalni poslovni boravak u Ulcinju: klima uređaj, podne pločice, satelitska LCD TV, udobni posebni ili king size ležajevi, sigurnosni sef, mini bar, čajna kuhinja, lični kompjuter, udobna kupatila sa kadom ili tušem, fenom za kosu, toaletnim priborom i bideom. Određene sobe Hotela Palata Venezia Ulcinj uživaju prekrasan pogled na more.

U okviru Hotela Palata Venezia Ulcinj je restoran sa lepo uređenom terasom i pogledom na more-bazen, u kome se gostima poslužuje bogat i raznovrstan doručak i izbor ukusnih tradicionalnih jela i ribljih specijaliteta, pripremljenih od svežih i lokalno proizvedenih namirnica i sastojaka. Aragosta i restoran picerija Taphana nalaze se nedaleko, oko 300 metara od objekta.

Do Hotela Palata Venezia u Ulcinju može se automobilom doći za oko 40 minuta od međunarodnog aerodroma Golubovci u Podgorici. Hotel Palata Venezia Ulcinj ima udobne sadržaje i usluge za prijatan odmor ili poslovno putovanje u Ulcinju – otvoreni sezonski bazen sa ležaljkama i suncobranima, posebno određeno mesto za pušače, sigurnosni sef na recepciji, posluženje u sobi-room service i recepcija tokom 24 sata. Gostima Hotela Palata Venezia Ulcinj je na raspolaganju opremljena sala za konferencije, sa postavkom do 60 mesta.

Potpuni odmor i opuštanje gostiju tokom boravka u Hotelu Palata Venezia Ulcinj je obezbeđeno na otvorenom sezonskom bazenu sa ležaljkama na terasi za sunčanje i posluženjem osvežavajućih pića, ili korišćenje dodatnih pogodnosti i sadržaja – saune, teretane ili uživanje u kupanju i sunčanju na plaza ili sportskim aktivnostima Ulcinja. Dodatni sadržaji Hotela Palata Venezia Ulcinj obuhvataju recepciju tokom 24 sata, mesto određeno za pušenje, sigurnosni sef na recepcija, posluženje u sobi, opremljena sala za sastanke i poslovne usluge, suvenirnica-novinarnica, najam bicikla i automobile, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja, usluge zabava, proslava i venčanja, banket usluge, prostor za čuvanje-prevoz prtljaga ….

SHARE IT: