Hotel Zepter Palace Banja Luka

Hotel Zepter Palace Banja Luka

Hotel Zepter Palace” Banja Luka je sagrađen 1933. godine, u periodu procvata Banja luke, vremena Vrbaske banovine  i bana Svetislava Tise Milosavljevića. Svojim izgledom, jedinstvenim položajem u najužem centru grada, odnedavno potpuno obnovljen, zrači udobnošću gradskog hotela kategorije 4 zvezdice, Hotel Zepter Palace u Banja Luci je bio je i ostao jedan od najprepoznatljivijih ugostiteljskih objekata u gradu na Vrbasu. Do gradske skupštine, administrativnog centra Vlade Republike Srpske, Banskog dvora, Narodnog pozorišta i drugih značajnih institucija i znamenitosti Banja Luke se iz Hotela Zepter Palace stiže za par minuta hoda. Hotel Zepter Palace Banja Luka se nalazi u zgradi koja je zaštićeni spomenik graditeljskog nasleđa Prve kategorije, sa pogledom na Gradski  trg i park Petra Kočića Banja Luke.

Smeštajni kapacitet Hotela Zepter Palace Banja Luka ima 69 udobnih i klimatizovanih soba, strukture 18 dvokrevetnih soba i 49 jednokrevetnih soba, opremljenih udobnim stilskim ili modernim nameštajem i sadržajima – posebni ili king size ležajevi, sofa ležajevi u porodičnim sobama, laminatni podovi i tepisi od zida do zida, LCD sat. TV, mini bar, direktna telefonska linija i internet, garderober, radni sto i stolica, ZEPRESSO TREND aparat, zavese za zamračivanje, kupatila sa tušem i fenom za kosu. Hotel Zepter Palace Banja Luka ima i 1 luksuzni apartman i 2 poluapartmana, koji su pogodni za porodični odmor ili boravak.

Moderno opremljena sala za seminare, prezentacije, kongrese i poslovne sastanke sa potrebnom tehničkom opremom i pratećim sadržajima, te dve manje konferencijske sale Hotela Zepter Palace su idealne za uspešnu organizaciju raznovrsnih skupova, događaja i poslovnih aktivnosti u Banja Luci.

U sklopu Hotela Zepter Palace Banja Luka su dodatni sadržaji – letnje bašte, restoran sa 130 mesta, poslastičarnica, picerija, frizerski salon, salon lepote i noćni bar. Hotel Zepter Palace Banja Luka ima besplatan parking sa 20 mesta za svoje goste i veoma je pogodan za boravak poslovnih gostiju i turista, zahvaljujući odličnom položaju u neposrednoj blizini javnog prevoza i institucija Banja luke.

Tokom boravka su gostima na raspolaganju raznovrsne aktivnosti i sadržaji, kao što je jednodnevni izlet do Plivskih jezera ili Jajca sa veličanstvenim vodopadom, kanjonom Vrbasa do ušća Plive u Vrbas ili do Krupe na Vrbasu koje je omiljeno izletište gde gosti uživaju u zvukovima slapova i mogu kupiti domaće brašno mleveno u starim vodenicama, noćni rafting, vožnja kanua ili kajaka pored osvetljenih litica prekrasnog i divljeg kanjona Vrbasa…..

 

SHARE IT: