Hotel Palace Beograd

Hotel Palace Beograd

Hotel “Palace” je udoban hotelsko-ugostiteljski objekat 4 zvezdice u centru Beograda, na 200 metara od najpoznatije pešačke i trgovačke ulice, Knez Mihajlove i u neposrednoj blizini Kalemegdana – beogradske srednjevekovne tvrđave, kao i svih turističkih znamenitosti i institucija Beograda i Srbije. Prostori Hotela Palace Beograd odišu udobnošću i opremljeni su sadržajima potrebnim za prijatan boravak turista ili poslovnih gostiju u Beogradu. Kapacitet Hotela Palace Beograd je 71 sobe i 15 apartmana, opremljenih kablovskom TV, mini barom, prostranim kupatilom sa tušem-kadom i posluženjem u sobi 24 h.

U okviru hotela Palace Beograd nalaze se dva restorana, Classic, koji se nalazi u prizemlju hotela, kapaciteta od 100 mesta i restoran Beogradska panorama, koji se nalazi na šestom spratu i ima kapacitet od 160 mesta. U oba restorana Hotela Palace Beograd gosti mogu uživati u vrhunskim specijalitetima tradicionalne i internacionalne kuhinje, koje pripremaju profesionalni kuvari-majstori Visoke ugostiteljske škole. Vrhunski kvalitetnu hranu koja se poslužuje gostima Hotela Palace Beograd pripremaju od svežih namirnica izuzetno profesionalni i maštoviti kuvari, koji osvajaju najviša priznanja i nagrade na ugostiteljskim takmičenjima  u Srbiji i inostranstvu. Osim restorana, u okviru hotela Palace Beograd se nalaze i aperitiv bar i banket sala, kapaciteta 60 mesta, pogodna za uspešnu organizaciju manjih događaja, kongresa, prijema, poslovnih sastanaka i privatnih proslava. Gostima hotela Palace Beograd su na raspolaganju i dodatni sadrzaji : frizer, krojač, menjačnica, prodavnica pored recepcije, kasino i garaža. Ljubazno i gostoprimljivo osoblje Hotela Palace Beograd gostima je na raspolaganju 24 h, voljno da odgovori na svako pitanje i zahtev gosta i učini boravak u Beogradu prijatnim i nezaboravnim.

Zanimljiva mesta u okolini: Kalemegdanska tvrđava, Hram Svetog Save, Pravoslavna crkva, Konak princeze Ljubice, boemska cetvrt Beograda – Skadarlija, Kosutnjak park, Muzej Nikole Tesle, Etnografski muzej, Stari grad Zemun, setaliste pore Dunava, arheolosko nalaziste Vinca, Kraljevski dvor na Oplencu, fruskogorski manastiri, arheolosko nalaziste Viminacijum, kupaliste Ada Ciganlija, belocrkvanska jezera, Srebrno jezero…..

 

SHARE IT: