Hotel Pahuljica Vlašić

Ski centar Babanovac je smešten na 1260 m nadmorske visine. Obnovljeni su postojeći ski-liftovi: Babanovac 1 i 2, Ugar, Markovac i Baby-lift. Ski staza i centralni ski lift, Babanovac 1 i 2 pružaju i zadovoljstvo noćnog skijanja. U podnožju ski lifta Ugar, nalazi se i planinska reka Ugar, koja je pogodna za letni turizam i ribolov. Hotel Pahuljica na planini Vlašić svojim izgledom i poslovnom filosofijom upotpunjuje postojeće vrednosti prekrasne planine. Poslovna filosofija od početka rada hotela Pahuljica promoviše ljubav prema prirodi, što je najčešći razlog boravka gostiju u bajkovitim predelima Bosne i Hercegovine, koju u potpunosti dopunjuje Hotel Pahuljica, zbog koje se svi ponovo vraćaju.

Pahuljica je hotel planinskog tipa, smešten uz početnu stanicu ski-lifta Babanovac, što u potpunosti zadovoljava i najzahtevnije skijaše i ljubitelje prirode. Hotel Pahuljica Vlasić ima 32 luksuzno i udobno uređene sobe, koje su dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne i čine ukupni kapacitet od 75 ležajeva, koji omogućava prijatnu i toplu atmosferu kao kod kuće. Svaka soba Hotela Pahiljica ima kupatilo sa tuš kabinom, moderan i luksuzan nameštaj, mini bar i SAT-TV. Gostima koji borave u Hotelu Pahiljica je na raspolaganju posluženje u sobi – room service.

Iz restorana sa kamin salom se pruža pogled na skijaške staze, ski lift i predivne okolne padine Vlašića. Za istinske gurmane u ponudi su jela internacionalne kuhinje, kao i tradicionalni specijaliteti kuhinje Bosne i Hercegovine, a posebno ovog dela države, koji je obogaćen nadaleko čuvenim vlašićkim sirom. Restoran Hotela Pahuljice je, zahvaljujući kapacitetu koji prima veliki broj gostiju i odličnoj ponudi, idealan za organizaciju seminara, svadbi i sličnih događaja. U Hotelu Pahuljica Vlašić se nalazi potpuno opremljena sala za sastanke i seminare, koja po potrebi može biti prilagođena posebnim poslovnim prezentacijama i skupovima.

Body&Soul centar Hotela Pahuljica Vlašić predstavlja odlično mesto za zadovoljstvo i relaksaciju tela i duha gostiju, zahvaljujući čarolija mirisa, muzike i svetla u kome vlada harmonija, mir i opuštanje. U Hotelu Pahuljica Vlašić su na raspolaganju fitnes, sauna, bazen i brojne masaže po metodama istočnjačke i zapadnjačke tradicije, koje doprinose osveženju, okrepljenju i emotivnoj ravnoteži. Tokom boravka su organizovani brojni izleti i aktivnosti koji doprinose aktivnom i nezaboravno ispunjenom odmoru gostiju – šetnje, quad safari voznje, brdski biciklizam, škola alpinizma, šetnja na krpljama, paraglajding, ribolov, skijanje, team building, paint ball, ekipno takmičenje u kuvanju…

Hotel Pahuljica se nalazi na nadmorskoj visini od 1235 metara, 28 km od Travnika, grada izuzetno bogate istorije i kulture, smeštenog u dolini reke Lašve. Gostima koji borave u Hotelu Pahuljica na Vlašiću toplo preporučujemo posetu Zavičajnog muzeja u Travniku, koji obuhvata arheološku postavku, tvrđavu Stari grad i rodnu kuću Ive Andrića.

 

SHARE IT: