Hotel Orchidea Tirana

Hotel Orchidea Tirana

Hotel Orchidea je mali, kvalitetan hotel 4 zvezdice u Tirani, u mirnom širem centru grada, sa udobnim smeštajem, izvanredno ljubaznim i efikasnim osobljem i prijatnim sadržajima za prijatan i opušteni boravak u Tirani poslovnih gostiju i turista. Sa baštenskm restoranom i barom i sezonskim otvorenim bazenom u prekrasnoj prostranoj bašti, Hotel Orchidea predstavlja pravo mesto u Tirani za osveženje tokom vrelih letnjih dana. Usklađujući modernu arhitekturu i udobno unutrašnje uređenje, luksuz i tradicionalni stil, idealan za višednevni boravak i porodični odmor sa udobnim smeštajem, pogodno mesto za održavanje posebnog obroka, porodičnog događaja, manjeg ili većeg skupa ili seminara, Hotel Orchidea svojim sadržajima i iskusnim osobljem čini svako ovakvo iskustvo nezaboravnim. Gosti koji borave u Hotelu Orchidea Tirana, smeštenom u mirnom i bezbednom delu grada, izbegavaju saobraćajne gužve i buku centra grada I mogu da se odmore ili nesmetano rade u mirnom i prijatnom ambijentu, samo 5 minuta šetnje od glavnih ulica i oko 1500 metara ili 15-20 minuta lagane šetnje do istorijskog dela Tirane. Trg i brojni restorani, kafei, klubovi Tirane su udaljeno oko 3,2 km od hotela, dok je žičara Dajti Express oo 4,5 km udaljena. Najbliži aerordom je međunarodni aerodrome Mother Teresa, 20 km od hotela Orchidea..

Gosti koji borave u Hotel Orchidea uživaju u prvenstvenoj udobnosti i lično posvećenoj usluzi. Novi i potpuno opremljen Hotel Orchidea pruža udoban boravak u svojih 14 nepušakih, zvučno izolovanih i mirnih soba, od kojih su 2 apartmana, 5 dvokrevetnih soba sa velikim ležajevima, 2 trokrevetne sobe i 5 dvokrevetnih soba sa posebnim ležajevima, koje takođe mogu biti korišćene kao jednokrevetne, uz popust. Sve sobe Hotela Orchidea Tirana imaju ugrađeni mini bar, LCD TV sa kablovskim programima, besplatni bežični brzog protoka, međunarodni direktan telefon, radni sto, poseban ili veliki ležaj, elegantan nameštaj i uređenje u nežnim tonovima bugrundi crvene, sveže orhideje, kao I lepo uređena kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Mnoge sobe Hotela Orchidea Tirana imaju balkone sa pogledom na prekrasan vrt i otvoreni bazen, ili svetla albanske metropole.

Gosti koji borave u Hotelu Orchidea Tirana uživaju u bogatom buffet doručku koji zadovoljava svaku potrebu i ukus – raznovrsni omleti, sirevi, ukusni suhomesnati prozvodi, kuvana jaja, raznovrsne salate, džem, puter, mnogo voća, hleba i peciva, divne ogirinalne poslastice i sveže torte, uz jogurt, filter kafu, prirodne sokove…. Tokom leta se doručak poslužuje na romantičnoj otvorenoj terasi hotela, sa pogledom na vrt i parking.

Svojim udobnim i klimatizovanim smeštajem, sezonskim otvorenim bazenom sa bazenskim nameštajem I ležaljkama, peškirima i barom u prekrasnoj bašti, poslovnim centrum, dečijim igralištem, liftom, bezbednim-čuvanim parkingom, Hotela Orchidea Tirana pruža sve uslove za nezaboravan boravak u Tirani.

Sadržaji Hotela Orchidea Tirana: recepcija tokom 24 sata, nepušačke sobe, porodične sobe i apartman za mladence, lift, proctor za pušenje, besplatan bežični internet, restoran, snack bar, posluženje u sobi – room service, prostor za roštilj, bašta, otvoreni sezonski bazen sa tusevima, lezaljkama, barom i bazenskim namestajem, sala za sastanke, poslovni centar, dečije igralište, otvorena terasa, bezbedan parking, prostor za odlaganje prtljaga, individualno prijavljivanje-odjava, usluge hemijskog čišćenja i peglanja /doplata/, najam vozila, sigurnosni sef, pakovani obrok,….. Vredni vlasnici i ljubazno osoblje Hotela Orchidea čini sve što je potrebno  za nezaboravno iskustvo Tirane i Albanije!

 

SHARE IT: