Hotel Opera House Skopje

Hotel Opera House Skopje

Hotel Opera House Skopje je potpuno nov udoban hotel 4 zvezdice u malenoj ulici novijeg dela Skopja, samo 10 minuta šetnje mostom preko Vardara, koji povezuje poznate restorane, kafiće, muzeje i znamenitosti Skopja, kao i stari deo Skopja sa istorijskom čaršijom i bazaarom.

Hotel Opera House Skopje je mali turistički objekat sa 16 udobnih soba, površine od 25 m2 do 55 m2, koje su sledećeg tipa i standarda: Standard, Premium, Superior i Deluxe. Sve sobe Hotela Opera House u Skopju su uređene u toplim bojama i opremljene savremenim sadržajima u modernom stilu, sa kombinacijom drveta u tamnim tonovima i jastucima preko madraca na ležajevima, što omogućava prijatan i udoban boravak poslovnih gostiju i turista  : prostrani ležaj, LCD TV sa kablovskim programima, mini bar, klima uređaj, besplatan bežični internet, udobna kupatila, potpuno opremljena najkvalitetnijom keramikom.

Hotel Opera House Skopje odlikuje odlična, predusretljiva i efikasna usluga profesionalnog osoblja, koje u sopstvenom restoranu gostima poslužuje bogat buffet doručak, kao i raznovrsna jela tradicionalne i internacionalne kuhinje. Snack bar na terasi sa živom muzikom je omiljeno mesto za prijateljski susret i uživanje u osvežavajućem piću i prekrasnoj panorami grada Skopja, trga i njegovih impozantnih spomenika.

Sadržaji Hotela Opera House Skopje : recepcija tokom 24 sata, nepušačke sobe, menjačnica, besplatan bežični internet i klimatizacija u svim javnim prostorima, sigurnosni sef, TV sala, novinarnica, prostor za odlaganje prtljaga, sala za sastanke, poslovni centar sa sekretarskim uslugama fotokopiranja i slanja faxa, terasa, hemijsko čišćenje, peglanje, posluženje u sobi – room service, označen prostor za pušenje, usluge transfera /uz doplatu.

SHARE IT: