Hotel Opera Beograd

Hotel Opera Garni Beograd

Garni Hotel Opera Beograd je udoban beogradski hotel 4 zvezdice u izuzetno uspešno obnovljenoj istorijskoj zgradi u centru Beograda, 150 metara od Trga Republike, 2 minuta šetnje od čuvene Skadarlije, Narodnog Pozorišta i Knez Mihajlove trgovačke-pešačke ulice…..

Hotel Operu Beograd odlikuje elegantno ‘istorijsko’ uređenje tipa ‘opera, renesansa i barok’ i intimna atmosfera u pastelnim bojama prostranih, svetlih, nepušačkih i udobnih soba sa prostranim kupatilima sa tušem. Sve smeštajne jedinice (14 soba sa strukturom: 9 dvokrevetnih /od kojih 8 dvokrevetnih soba imaju dodatni lezaj i 5 dvokrevetnih twin soba od kojih su 2 sobe sa dodatnim lezajevima/ Hotela Opera Beograd su opremljene udobnim i modernim sadržajima za prijatan i funkcionalan boravak u Beogradu poslovnih gostiju i turista – tepisi od zida do zida, besplatan bezicni internet, stilski nameštaj, mini bar, radni sto i fotelja-e, udobni posebni ili king size ležajevi, LCD TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, sigurnosni sef, kupatilo sa tušem, hotelska kozmetika, bade mantil, papuče,… Neke sobe Garni Hotela Opera Beograd nude i prostor za sedenje gde gosti mogu da se opuste. Dodatni sadržaji u sobama Hotela Opera Beograd su sigurnosni sef, mini bar, elektronski ključ, fen za kosu.

Hotel Opera Beograd raspolaže sadržajima:  0/24 recepcijom sa uslužnim osobljem sa znanjem jezika, barom, internet terminalom, sobnom uslugom, dodatnim krevetima na upit, bogatim buffet doručkom, kafeterijom i pivnicom….

Hotel Opera Beograd raspolaže i sa prelepom terasom sa koje se pruža lep pogled na centar Beograda. Najveća prednost hotela Opera Beograd je odličan položaj, gde se nalaze sve najvažnije kulturno istorijske znamenitosti, saobracajne veze, restorani, kafići, klubovi Beograda…. na samo nekoliko minuta hoda, što je današnjem posetiocu ili poslovnom gostu veoma značajno.

SHARE IT: