Hotel Opera Beograd

Hotel Opera Garni Beograd

Garni Hotel Opera Beograd je udoban beogradski hotel 4 zvezdice u potpuno uspešno obnovljenoj istorijskoj zgradi u centru Beograda, 200 metara od Trga Republike, 2 minuta šetnje od čuvene Skadarlije, Narodnog Pozorišta i Knez Mihajlove trgovačke-pešačke ulice.

Garni Hotel Operu Beograd odlikuje elegantno uređenje tipa ‘opera i barok’ i intimna atmosfera u pastelnim bojama prostranih, svetlih, nepušačkih i udobnih soba sa prostranim kupatilima sa tušem. Sve smeštajne jedinice (12 soba) Hotela Opera Beograd su opremljene modernim sadržajima za prijatan i funkcionalan boravak u Beogradu poslovnih gostiju i turista – tepisi od zida do zida, stilski nameštaj ‘ radni sto i fotelja-e, udobni posebni ili king size ležajevi, LCD TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, kupatilo sa tušem, hotelska kozmetika, bade mantil, papuče, bežični internet. Neke sobe Garni Hotela Opera Beograd nude i prostor za sedenje gde gosti mogu da se opuste. Dodatni sadržaji u sobama Hotela Opera Beograd su sigurnosni sef, mini bar, elektronski ključ, fen za kosu.

Hotel Opera Beograd raspolaže sadržajima :  0/24 recepcijom sa uslužnim osobljem sa znanjem jezika, barom, internet terminalom, sobnom uslugom, dodatnim krevetima na upit, botatim doručkom na bazi švedskog stola…. Hotel Opera Beograd raspolaže i sa prelepom terasom sa koje se pruža zanimljiv pogled na grad. Najveća prednost hotela Opera Beograd je odličan položaj, gde se nalaze sve najvažnije kulturno istorijske znamenitosti, autobuske stanice, restorani, kafići Beograda…. na samo nekoliko minuta hoda, što je današnjem posetiocu ili poslovnom gostu veoma značajno.

SHARE IT: