Hotel Old Town Vidin

Hotel Old Town je mali, boutique hotel 3 zvezdice u centru Vidina, ispred Stambol kapije, u istorijskom delu grada, odakle se stiže do Luke Vidin i do čuvenog šetališta na Dunavu i srednjovekovne tvrđave Baba Vide. Položaj Hotela Old Town Vidin je pogodan za šetnju gradom, kupovinu ili upoznavanje okoline Dunava. U neposrednoj blizini su brojni restorani, a u zgradi hotela je banka.

U Hotelu Old Town Vidin ima 8 soba, koje se nalaze na prvom spratu obnovljene zgrade sa početka 20. veka, značajno različite po veličini, mirne i lepo uređene, opremljene drvenim nameštajem ‘retro’ stila i udobnim sadržajima. Sobe i kupatila sa hidromasažnim panelima su uredne i dobro održavane.

Hotel Old Town Vidin svojim gostima poslužuje u lepo uređenoj prostoriji sa suvenirima i originalnim detaljima bogat doručak koji zadovoljava sve ukuse. Doručak u Hotelu Old Town Vidin je raznovrstan i obilan. Ljubazni i uslužni vlasnici i osoblje čine sve da svojim gostima omoguće boravak u Vidinu i Bugarskoj kao nezaboravno iskustvo…

 

SHARE IT: