Hotel North City Kosovska Mitrovica

Hotel North City Kosovska Mitrovica

NORTH CITY hotel /3 */ je smešten u centru Kosovske Mitrovice. Kosovska Mitrovica je tzv ‘podeljeni grad’ na obe obale Ibra, koji se prvi put pominje u srednjem veku, okružen gorostasnim i prekrasnim planinama Mokrom Gorom, Golijom i Kopaonikom, u severnom delu Kosova i Metohije.

Sa višedecenijskim iskustvom u pružanju ugostiteljskih i hotelijerskih usluga, Hotel North City Kosovska Mitrovica je prepoznatljiv regionalni lider u hotelijerstvu, turizmu i jedinstvenoj gostoprimljivosti, zahvaljujući odličnoj usluzi, visokom kvalitetu smeštaja i bogatoj ponudi nacionalne i internacionalne kuhinje i raznovrnih pića.

Smeštajni kapaciteti Hotela North City Kosovska Mitrovica ispunjavaju najviše standarde za prijatan boravak gostiju : udobne, klimatizovane sobe sa prostranim – king size ili posebnim ležajevima, apartmani sa kuhinjicom, TV-om, telefonom i internetom, mini barom, luksuznim kupatilom sa tušem…

U sklopu Hotela North City u Kosovskoj Mitrovici posluju restoran, rekreativni centar sa mogućnošću masaže, tržni centar, Internet kutak, sala za sastanke, par kafea, čuveni “Song Klub” sa 120 mesta, koji je idealan za koncerte, skupove, svadbena slavlja, rođendane, proslave i raznovrsne zabave…

Restoran “Srpska soba” Hotela North City sa pravom nosi titulu najboljeg restorana u Kosovskoj Mitrovici. Ime je dobio zbog nesvakidašnjeg enterijera koji potpuno autentično predstavlja srpsku kuću sa početka 20. veka. Jedinstvenost ambijenta restorana “Srpska soba” Hotela North City Kosovska Mitrovica krasi obilje originalnih predmeta za kojima je tragano po celom Kosovu i Metohiji.

Spašenim od propadanja i zaborava, ovi tradicionalni predmeti, kamin, celokupni ambijent i odlična ponuda hrane restorana “Srpska kuća” u urbanom okruženju centra Kosovske Mitrovice, predstavlja mali muzej srpske kulture i tradicije, zanimljiv svim gostima, a posebno stranim. Uvek ljubazni domaćini, glavni kuvar i osoblje restorana Srpska soba, svojom srdačnošću i umećem potvrđuju vrednosti pravog srpskog domaćina.

Restoran Srpska soba, uz internacionalnu hranu, posebno gostima posluzuje raznovsnu tradicionalnu i autentičnu srpsku kuhinju i služi vina iz dečanskih podruma i širok asortiman pića. Posna jela i jela po narudžbi se podrazumevaju.

Hotel North City u Kosovskoj Mitrovici ostaje u sećanju kao izvanredan domaćin poslovnom gostu ili putniku koji upoznaje bogatu kuluturu, duhovnost i istoriju Kosova i Metohije.

Zanimljiva mesta: Manastiri Pećka Patrijaršija, Visoki Dečani, Sokolica, Devič, Gračanica, Crna Reka, Banjska, arheološki lokalitet Municipium Sočanica DD.

SHARE IT: