Hotel Nordic Popovica Novi Sad

Hotel Nordic Popovica Novi Sad

Hotel Resort Nordic je novi, udoban višenamenski hotelsko-ugostiteljski objekat 4 zvezdice, smešten na Popovici /čuvenom novosadskom vikend-naselju-izletištu/, na obroncima NP Fruške Gore, 7 km od centra Novog Sada. Nordic Resort Novi Sad je izgrađen u modernom švedskom stilu i pruža boravak u udobnim i elegantnim sobama sa pogledom na Frušku Goru i Novi Sad koji oduzima dah.

Nordic Resort Novi Sad je izuzetno pogodan za boravak i odmor poslovnih gostiju i turista, porodica i ljubitelja mira, tisine i udobnih sadržaja. Samo 5 minuta vožnje od centra Novog Sada i na korak od bazena i dodatnih sadržaja su gostima Nordic Resorta na raspolaganju raznovrsne mogućnosti funkcionalnog i opuštajućeg boravka visokog stila, u mirnom okruženju prekrasne Fruške Gore.

Hotel Nordic Resort Novi Sad pruža boravak u 73 moderno uređenih i udobnih soba sa strukturom 39 jednokrevetnih soba, 25 dvokrevetnih soba, 4 trokrevetne sobe i 5 četvorokrevetnih. Sobe Hotela Nordic su opremljene u nežnim i svetlim tonovima i obiluju prirodnim svetlom i sadržajima za prijatan boravak u Novom Sadu – pločice-laminatne podne obloge, udobni posebni ili king size ležajevi, LCD TV, centralno grejanje, radni sto i stolica, besplatan bežični internet, kupatila sa tušem, fenom za kosu, toaletnim priborom,….

Restoran Aurora Resorta Nordic Novi Sad je à la carte restoran modernog dizajna, posebnog položaja u vazdušnoj banji na obroncima Fruške Gore i pruža predivan panoramski pogled. U letnjim mesecima gosti imaju priliku da uživaju na terasi koja upotpunjava celokupan doživljaj izvanrednih ukusa hrane koju pripremaju iskusni i maštoviti kuvari od namirnica iz lokalne proizvodnje.

Aurora Banket Sala Nordic Resorta je izvanredno mesto raznovrsnih uspešno organizovanih proslava i venčanja po zahtevima i željama gostiju i naručilaca usluga. Svadbeni meniji su u potpunosti prilagođeni ukusima gostiju i obuhvataju degustaciju posluženja za buduće mladence pre venčanja. Kongresi i skupovi se održavaju u elegantnim, prostranim i dobro opremljenim prostorima Nordic Resorta, podržani od iskusnog i kreativnog osoblja koji su na usluzi i raspolaganju.

Jedinstveno dizajnirana konferencijska sala prima do 100 učesnika i idealna je opcija kao mesto za održavanje poslovnih događaja,  skupova, konferencija, izložbi, seminara i sličnih događaja. Prostor konferencijske sale Nordic Resorta je potpuno klimatizovan.

Welness i Spa Centar Nordic Resorta obuhvata  2 otvorena slana bazena sa ležaljkama i regulatorom temperature da bi voda uvek bila 25 i 27 stepeni C, kao i unutrašnji slani bazen temperature vode od 34 stepena C. Moderan Nordic Welness i spa centar takođe obuhvata 2 finske saune, parno kupatilo, slanu sobu i tepidarijume koji pružaju posebno zadovoljstvo i opuštanje gostiju. Kako su odmor i opuštanje bez masaže danas nezamislivi, na raspolaganju su raznovrsni tipovi masaža koji dopunjavaju energiju i omogućavaju uživanje gostiju Nordic Resorta.

Tokom boravka u Nordic Resortu su gostima na raspolaganju brojni lokalni izleti i turističke posete – razgledanje Novog Sada, Sremskih Karlovaca, manastira i vinarija Fruške Gore, avanturistički i soft adrenalin sadržaji i aktivnosti, poseta fruškogorskih salaša, raznovrsne radionice kuvanja uživo, starih zanata i ručnih radova, degustacije i upoznavanje običaja, nasleđa i kulture lokalnih stanovnika ….

SHARE IT: