Hotel Nobel Gallery Beograd

Hotel Nobel Gallery Beograd

Hotel Nobel Gallery je profinjeni moderan boutique hotel 4 zvezdice u centru Beograda i deo Nobel hotelske grupacije, inspirisan delima jugoslovenskog nobelovca Ive Andrića. Hotel Nobel Gallery Beograd je udaljen 1, 5 km lagane šetnje od Hrama Svetog Save i Skupštine Srbije, 2 minuta vožnje od centralne autobuske i železničke stanice, 15 minuta vožnje od aerodroma Beograd „Nikola Tesla“, 5 minuta od samog centra grada, 1 minut od auto puta E-75, 5 minuta od Beogradskog sajma, 4 minuta od Kongresnog Sava Centra, 15 minuta od Savskog keja i brojnih restorana, 5 minuta od gradskih splavova.

Hotel Nobel Gallery Beograd se nalazi u centralnoj beogradskoj zoni i prestavlja najbolji izbor za udoban boravak turista i poslovnih gostiju u Beogradu, uz odmor i uživanje. Svojim položajem u Višegradskoj ulici u Opštini Savski venac, u kojoj su najprometnije ulice i svi savski mostovi, hotel Nobel Gallery ima odličnu povezanost sa ostalim delovima grada, poslovnim centrima i svim značajnim turistickim znamenitostima i atrakcijama Beograda. Na Savskom vencu se nalaze neke od najznačajnijih kulturnih institucija Srbije, odnosno značajne naučne i druge institucije, najlepši gradski parkovi i izletišta, najvrednija arhitektonska kulturna baština, poznati restorani i klubovi.

Hotel Nobel Gallery Beograd raspolaže sa 54 udobnih i prostranih soba soba tipa komfort i predstavlja vrhunski obnovljen objekat od arhitektonske vrednosti pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika grada Beograda. Sve sobe Hotela Nobel Gallery Beograd su opremljene sadržajima za prijatan boravak – klima uređaj, parket-laminat podovima sa tepisima i podnim oblogaja, udobni king size ili posebni ležajevi sa mekom posteljinom, brzi besplatan WIFI, mini bar, sigurnosni sef, radni stolić, fotelje-stolice, LCD TV, aparat za pripremu kafe-čaja, luksuzno uređena mermerna kupatila sa tušem, toaletnim priborom i fenom za kosu, zavese za zatamnjivanje.

U Hotelu Nobel Gallery se gostima u elegantnom restoranu poslužuje bogat i raznovrstan topao ili hladan doručak sa osvežavajućim napicima, kao i veliki izbor internacionalnih i vegetarijanskih jela, dečiji meniji i jela po posebnom režimu ishrane.

Hotel Nobel Gallery Beograd ima modernu i tehnički potpuno opremljenu salu za sastanke koja je pogodna za manje skupove i događaje – veličine do 50 učesnika.

Sadržaji i usluge Hotel Nobel Gallery Beograd – recepcija tokom 24 sata sa stručnim i ljubaznim osobljem, besplatan internet u svim javnim prostorima, posluženje u sobi – room service, hol-lobby, bar, dvorišna bašta sa otvorenom terasom, parking, transferi – doplata, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja, ….

SHARE IT: