Hotel New Star Podgorica

Hotel New Star Podgorica

Posetioce koji na jednom mestu zahtevaju doživljaj udobnosti, funkcionalnosti i privilegovanosti, očekuje Hotel “New Star” u Podgorici, koga odlikuju izvanredne hotelske usluge i sadržaji, sa brojnim mogućnostima za kvalitetno obavljanje poslovnih obaveza, ili odmora i relaksacije, čineći boravak raznovrsnih profila gostiju u Crnoj Gori jedinstvenim i nezaboravnim.

Pored luksuznog smeštaja u sobama i apartmanima Hotela New Star Podgorica, te visokog kvaliteta usluga i odgovarajuće savremene opreme i tehnologije, odlika koja opredeljuje ovaj hotel za najbolji izbor smeštaja u Podgorici je njegova odlična lokacija u centru crnogorskog glavnog grada. Povoljan položaj hotela New Star u Podgorici u mirnom delu grada, kao i odlično izvedena i lepo uređena hotelska infrastruktura, potvrđuju ga za odredište poslovnih gostiju koji zahtevaju zasluženi mir i odmor i mesto koje ovaj kvalitetan turistički objekat zaslužuje. Blizina shopping centara, zabavnih i sportskih sadržaja, (Stadion “Morača”), autobuske stanice i Aerodroma “Golubovci” u Podgorici (7 km), Milenijumskog mosta i Delta City centra, uz mnoštvo kulturnih i istorijskih znamenitosti koje Podgorica nudi, mogu biti veoma zanimljivi svim profilima gostiju.

Hotel “New Star” u Podgorici je nov objekat, kvaliteta 4 zvezdice, sa 24 pažljivo i prefinjeno uređenih smeštajnih jedinica, prijatno opremljenih modernim nameštajem, sadržajima i opremom, koje potvrđuju “smart room” status smeštaja. Udobne i moderne sobe Hotela New Star u Podgorici imaju sledeći sadržaj i opremu : centralnu klimatizaciju, tepih od zida do zida, flat screen TV, sigurnosni sef, mini-bar, radni sto i stolicu, besplatni bežični internet, direktnu telefonsku liniju sa lokalnim i međunarodnim biranjem, zavese za zatamnjivanje, toaletni pribor, fen za kosu, bade mantil i papuče.

Hotel New Star Hotel u Podgorici ima à-la-carte restoran u kome se poslužuju specijaliteti tradicionalne i internacionalne kuhinje, a u baru lobija hotela gosti mogu uživati u trenucima opuštanja uz omiljeno piće. Bogat buffet doručak, koji zadovoljava sve ukuse i zahteve se poslužuje gostima Hotela New Podgorica. Hotel “New Star” u Podgorici, svojim udobnim i funkcionalnim sadržajima i stručnim osobljem pruža poslovnim gostima ili turističkim posetiocima osećaj topline i srdačnosti, omogućavajući jedinstveno prijatan boravak u Podgorici u atmosferi prefinjene udobnosti.

SHARE IT: