Hotel Nevski Beograd

Hotel Nevski Beograd

Hotel Nevski je udoban hotel 4 zvezdice u centru Beograda, nedaleko od glavnog gradskog Trga Republike i Knez Mihajlove ulice – pešačke i shopping zone, samo 5 minuta setnje od čuvene boemske četvrti Skadarlije, te svojim položajem poslovnim gostima i turistima obezbeđuje odlične uslove za kraći ili duži boravak. Hotel Nevski Beograd ima odličnu vezu sa vitalnim delovima Beograda i značajnim turističkim znamenitostima i institucijama Beograda i Srbije, čuvenim beogradskim restoranima, kafićima i klubovima. Hotel Nevski Beograd je udaljen 20 km od aerodroma Beograd, što je oko 20-tak minuta voznje.

Pored izuzetno pogodnog centralnog položaja, Hotel Nevski Beograd raspolaže sa 40 prostranih, nepušačkih i udobnih soba i luksuzno opremljenih apartmana, restoranom, barom i podzemnom garažom za goste hotela. Struktura soba Hotela Nevski Beograde omogućava gostima odgovarajuci izbor smeštaja: 12 Standard soba, 9 Exclusive i Junior apartmana, 9 apartmana sa 2 spavaće sobe i 1 Nevski Premium apartman.

Ono po čemu je Hotel Nevski Beograd prepoznatljiv su izuzetno udobne, moderno opremljene, prostrane sobe i apartmani, veličine od 50 do 150 m², koji svakom gostu obezbeđuju izuzetan užitak i prijatan boravak. Klasičan ambijent kombinovan sa modernim dizajnom opreme i sadržaja i savremenim tehničkim rešenjima je ono što opredeljuje goste različitih profila za boravak u Hotelu Nevski u Beogradu. Sobe pastelnih boja i toplog ambijenta poseduju udobne posebne ili king size lezajeve, parket podove sa tepisima, mini bar, SOS, fen za kosu, telefon sa direktnom linijom, LCD TV, klima uređaj sa individualnim podešavanjem temperature, sigurnosni sef za odlaganje vrednih predmeta.

Apartmani hotela Nevski zauzimaju površinu od 67 m2, u okviru koje je dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom i odvojena spavaća soba, što doprinosi osećaju gostiju kao kod kuće. Svaki apartman poseduje mini bar, SOS alarm, fen za kosu, telefon sa direktnom linijom, LCD televizor, klima uređaj sa individualnim podešavanjem temperature, sigurnosni sef za odlaganje vrednih predmeta, kao i dodatne pogodnosti – zvučna izolacija i roletne za zamračivanje. Premium Apartman Hotela Nevski Beograd pruža mogućnost za obavljanje poslovnih aktivnosti u vrhunskoj udobnosti i opremi unutar svojih 150 m2. Sastoji se iz spavaćeg dela i dnevnog boravka, u okviru kojeg postoji i konferencijski sto pogodan za manje poslovne sastanke – do 15 osoba.

Gosti Nevski Premium apartmana imaju priliku da uživaju i u izboru Hercegovačkih vina vrhunskog kvaliteta. Premium Apartman Hotela Nevski Beograd poseduje mini bar, SOS, fen za kosu, telefon sa direktnom linijom, LCD televizor, klima uređaj sa individualnim podešavanjima, sef za odlaganje vrednih predmeta. Besplatan bežični internet je dostupan u svakoj sobi i prostorima Hotela Nevski Beograd.

Topli buffet doručak koji se poslužuje u Hotelu Nevski je uvek posebno hvaljen od strane gostiju, jer obiluje domaćim pecivima, raznovrsnim napicima, svežim voćem i povrćem, kao i srpskom tradicionalnom hranom. Na meniju Hotela Nevski je svakodnevno izbor slanih jela, kao i raznovrsno voće i uvek sveže pripremljeni kolači.

Gostima koji borave u Hotelu Nevski Beograd je na raspolaganju bar, sa velikim izborom pića i osvežavajućih napitaka, kao i podzemna garaža, što je izuzetna prednost, zbog nedostatka parkinga u centru Beograda. Restoran Hotela Nevski je višenamenskog sadržaja i zahvaljujući kapacitetu od oko 100 mesta i opremi, veoma je pogodan za održavanje raznovrsnih skupova, događaja, kongresa i zabava, sa posluženjem jela internacionalne i tradicionalne kuhinje i velikim izborom kvalitetnih vina iz Hercegovine.

SHARE IT: