Hotel Resort Natyral Razma

Hotel Resort Natyral Razma

Hotel Natyral Resort Razma je turistički objekat 3 zvezdice koji posetiocima omogućava jedinstvenu mogućnost da uživaju u prekrasnim Prokletijama – Albanskim Alpima, zahvaljujući odličnom položaju u središtu planina, 40 km severno od Skadra, u izuzeto mirnoj okolini i očuvanom prirodnom okruženju. Prekrasna lepota planinskog pejsaža koji okružuju Natyral Razma Resort i udobnost objekta pružaju gostima raznovrsne sadržaje i aktivnosti u prirodi – pešačenje, jahanje, planinarenje, vožnja brdskog bicikla… što ovaj objekat čini odličnim izborom za vikend ili odmor i duži boravak tokom čitave godine. Natyral Razma Resort se nalazi na nadmorskoj visini od 1022 metara, u području poznatom po jedinstvenoj mešavini mediteranske i mirko-kontinentalne klime, sa zdravstvenim odlikama koje je još 1935. godine prepoznato kralj Zog i uživao u ovim jedinstveno pogodnim klimatskim uslovima lepog planinskog područja.
Brvnara Natyral Razma Resorta je izgrađena od prirodnih materijala – kamena, velikih drvenih greda i čamovim oblogama koje pokrivaju tavanice i podove u sobama. Svih 27 soba Hotela Natyral Razma Resort – od kojih je 3 junior apartmana, 4 trokrevetne sobe i 20 dvokrevetnih sobasu nepušačke, potpuno uređene u drvetu, sa drvenim parket podovima i ćilimima, imaju centralno grejanje, posebne ili king size ležajeve, udobno kupatilo sa tušem ili kadom, fenom za kosu, papučama i toaletnim priborom, besplatni bežični Internet, LCD TV sa satelitskim programima, klima uređaj, telefon i minibar.

Hotel Natyral Resort Razma gostima posetiocima poslužuje vrhunski kvalitetnu hranu u svoja dva specijalizovana restorana sa kaminima, nazvana po lokalnim vrstama cveća Fjolla” i “Lulebora”. U ovim restoranima Natyral resorta su gostima na raspolaganju raznovrsna tradicionalna i internacionalna jela, pripremljena od svežih namirnica iz lokalne proizvodnje. Jedinsveni sklad restorana, uz gostoprimstvo osoblja, ukusna hrana i toplina kamina omogućavaju nezaboravnu večeru ili obrok. Ali, da li znate… da je najlepši doživljaj posmatranje snega dok uživate u toploj vodi bazena, uz nežne zvuke muzike ? Gosti koji borave u Hotelu Natyral Razma Resort mogu da uživaju u omiljenom piću u baru ili na terasi restorana. Na raspolaganju su fudbalski tereni i dečije igralište, kao i sopstveni parking.

Tokom boravka u Hotelu Natyral Razma Resort gosti mogu koristiti zatvoreni bazen i saunu, koji omogućavaju prijatno opuštajuće iskustvo i osveženje posle avanture u prirodi – okrepljujuće šetnje, sportskih sadržaja ili vožnje brdskog bicikla stazama od Skadra i Razme do Nacionalnog Parka Thet. Na raspolaganju su brojne rekreativne aktivnosti i lokalni izleti za koje vlasnici i lokalni agenti omogućavaju rezervacije. Postoje raznovrsni zanmljivi itinereri u cilju posmatranju lokalnih pejsaža, flore, faune i kulturno-istorijskih znamenitosti ovoj područja. Jedan od primera je tura “Simfonija orlova”, koja obuhvata pešačenje sa vodičem, ili razgledanje drevnih ilirskih nalazišta, poseta lokalnim umetnicima ili veleri uz jedinstvenu hranu i vino i lokalne legende i priče. Drugi izlet je “Nedelja boja” koji obuhvata posebna raznobojna jela, popodnevni čaj, večeru sa kestenom i vinom i vodičke usluge za razgledanje pećina, vodopada i šume lešnika.

Hotel Natyral Razma Resort pruža prekrasan pogled na Albanske Alpe-Prokletije i opuštajuću i prijatnu planinsku atmosferu, čime je odličan izbor za organizaciju raznovrsnih kulturnih i sportskih događaja, team building programa, radionica, seminara… Iskoristite ove pogodnosti i uživajte u boravku u Natyral Razma Resortu, u središtu Albanskih Alpi !

SHARE IT: