Hotel Nartel Priština

Hotel Nartel je moderan i nov hotel 4 zvezdice, u centru Prištine, samo desetak minuta šetnje od institucija Kosova i Metohije i pešačke zone.

Hotel Nartel Pristina nudi pogodnu lokaciju, sadržaje i odličnu uslugu poslovnim gostima i turistima.

Dizajn Hotela Nartel Priština je sasvim izvanredan po zamisli, jer je očigledno izgrađen bogatim iskustvom i znanjem, istančanim ukusom, značajnim ulaganjem i poštovanjem najnovijih i najviših standarda hotelske i ugostiteljske industrije, čime ponosno prkosi preovladavajućem kičerskom izgledu hotela na Kosovu i Metohiji.

Hotel Nartel u Prištini odlikuju elegantni javni i privatni prostori, lobi bar i pomodan restoran, koji svojim gostima nudi osećaj lične posvećenosti i posebnu dimenziju raskoši.

Hotel Nartel Priština ima 34 soba sa prostranim, udobnim i lepim ležajevima. Veoma lepe, prijatne, bogato i luksuzno opremljene sobe Hotela Nartel odlikuju besplatan bežični internet, plazma TV sa satelitskim kanalima, mini bar, radni stolić sa stolicom i izbor zanimljive, prefinjene i ukusno odabrane opreme – stone lampe/zidne lampe/gornje osvetljenje svuda, ogledalo za šminkanje, fotelje uz prozor, madraci sa jastucima. Kupatila sa podnim grejanjem i luksuznom opremom su veoma šik – sadržaji odgovaraju standardu 4 zvezdice lokalne kategorizacije, koji su u rangu sa najboljim hotelima te kategorije zapadne Evrope. U kupatilu je jacuzzi-tuš, smešten u kabini izgleda “letelice”, kao deo redovne opreme kupatila. Sistem centralno-upravljane klimatizacije i grejanja Hotela Nartel u Prištini radi izuzetno kvalitetno.

Sadržaji Hotel Nartel Priština – poseban generator, recepcija tokom 24 sata, novinarnica, bašta, terasa, sobe za nepušače, sobe i prostorije za goste sa posebnim potrebama, lift, brza prijava i odjava, sef, prostor za odlaganje prtljaga, svi javni i privatni prostori za nepušače, klimatizacija, prostor posebno određen za pušače, restoran koji sluzi jela internacionalne kuhinje à la carte), Snack Bar, Garaža. Konferencijski sadržaji Hotel Nartel Priština obuhvataju dve lepe kongresne sale, kapaciteta 70 i 50 mesta, koje omogucavaju uspešno održavanje skupova i dogadaja različite namene.

Raznovrsne zakuske, sirevi, hleb i peciva, izbor sokova, kafe i čajeva se poslužuju za doručak. Osoblje Hotela Nartel Priština je ljubazno, osposobljeno da pruži pomoć bilo koje vrste, sasvim posvećeno odličnoj usluzi. Hotel Nartel u Prištini se nalazi u prizemlju compendiuma koji obuhvata luksuzne poslovne prostore, apartmane i prodavnice Prištine, a okružuju ga kuglana i najbolji kafići i noćni klubovi Prištine.

SHARE IT: