Hotel Mr. President Beograd

Hotel Mr. President Beograd

Novootvoreni hotel sa 4 zvezdice, “MR. PRESIDENT”, nalazi se u samom centru Beograda u blizini železničke i autobuske stanice. Jedinstven po svom konceptu, Hotel Mr President Beograd raspolaže sa 61 sobom, u kojima se nalaze portreti predsednika iz čitavog sveta. Brojne slike, čelične i keramičke skulpture, koje su više puta nagrađivane u Srbiji i inostranstvu, krase prostor Hotela Mr President Beograd.

Na recepciji hotela Mr President Beograd goste dočekuje izuzetno ljubazno i visoko profesionalno osoblje, koje ce odgovoriti na svako pitanje ili zahtev gosta. U svakoj od 50 standardnih soba, 10 apartmana i jednom ekskluzivnom apartmanu na samom vrhu zgrade, na sedmom spratu, u kome se nalazi slika Josipa Broza Tita, predsednika bivše Jugoslavije, gosti u potpunosti mogu uživati u luksuzu i komforu. U svakom apartmanu Hotela Mr President Boegrad se nalazi spavaća soba sa francuskim ležajem, koja je fizički odvojena od prostrane dnevne sobe. Umesto mini bara, gostima je na raspolaganju maxi bar, sa preko 80 različitih vrsta pića i hrane. Standardna soba Hotela Mr President Beograd svojim sadržajem i opremom zadovoljava savremene potrebe svakog gosta hotela. Upotreba telefona za međunarodne pozive, kao i bežična Internet konekcija i sef su besplatni za goste hotela Mr President Beograd.

U “Crno-Belom” restoranu Hotela Mr President Beograd se od 7 do 11 h služi buffet-doručak, sa izvanrednim izborom hrane i pica. Prijatna atmosfera u restoranu obogaćena je brojnim umetničkim delima, dok prostrana i prozračna sala restorana Hotela Mr President Beograd, opremljena udobnim i elegantnim nameštajem – doprinose prijatnom početku dana.

Zanimljiva mesta u okolini: Kalemegdanska tvrdjava, Hram Sv. Save, Pravoslavna crkva, Konak princeze Ljubice, boemska četvrt Beograda – Skadarlija, Košutnjak park, Muzej Nikole Tesle, Etnografski muzej, Stari grad Zemun, šetaliste pored Dunava, arheološko nalazište Vinča, Kraljevski dvor na Oplencu, fruškogorski manastiri, arheološko nalazište Viminacijum, kupalište Ada Ciganlija, belocrkvanska jezera.

 

SHARE IT: