Hotel Mount Kopaonik

Hotel Mount Kopaonik

Hotel Mount je luksuzni, autentični planinski hotel u Ski Centru Kopaonik, na nadmorskoj visini od 1732 metara.

Kopaonik je najpoznatiji ski centar Srbije, sa 25 ski staza ukupnog kapaciteta 32000 skijaša na sat. Ski Centar Kopaonik ima godišnje 200 sunčanih dana i 160 dana pod snežnim pokrivačem, kao i odlične ski staze duž vrhova Gobelja (1934m), Karman Vucak (1936m), Suvo Rudište (1976m) i Pančicev Vrh (2017m). Dužina i kvalitet snežnog pokrivača i izuzetne ski staze različitih odlika privlače svake sezone veliki broj gostiju na Kopaonik.

Hotel Mount Kopaonik ima 13 apartmana, opremljenih u drvetu i uređenih u toplim i pastelnim bojama, detaljima koji izuzetno uspesno spajaju prirodne materijale – drvo i kovano gvožđe, što daje utisak topline i potpunog sklada sa prirodnim okruženjem i omogućava prijatan i udoban boravak tokom čitave godine.

Svaka soba Hotela Mount Kopaonik je opremljena velikim udobnim ležajem ili odvojenim ležajevima, plasma TV-om, direktnom telefonskom linijom i izuzetno brzim bežičnim internetom, udobnim garderoberom, mini kuhinjom sa barom i lepo uređenim i funkcionalnim kupatilom.

Hotel Mount Kopaonik ima restoran na dva nivoa sa 90 mesta i poslužuje tradicionalne specijalitete, što gostima razlicitog profila i zahteva koji ovde borave pruža nezaboravna iskustva.

U okviru Hotela Mount Kopaonik je prijatan relax centar, sa saunom i gimnastičkom opremom koji su pogodni za opuštanje i odmor posle dugih šetnji ili izazovnog skijanja.

Hotel Mount Kopaonik nudi kvalitetan boravak gostima koji žele sadržajan, okrepljujuci i prijatan letnji odmor ili uzbudljivo skijanje, budući da je jedinstveno udoban objekat na Kopaoniku, pogodan za pripreme sportista, boravak i odmor porodica i ljubitelja prirode.

SHARE IT: