Hotel Mostar Mostar

Hotel Mostar Mostar

Hotel „Mostar“ je novoizgrađeni hotel u Mostaru, 4 zvezdice, u samom centru grada, udaljen svega 15 minuta lagane šetnje od istorijskog jezgra Mostara, sa čuvenim Starim mostom i brojnim znamenitostima, restoranima i kafeima, kao i samo 10 minuta od autobuske ili železničke stanice.

Hotel Mostar Mostar ima 84 udobnih dvokrevetnih soba i apartmana, površine 27 m2, od kojih je 28 soba sa francuskim ležajem i 56 soba sa odvojenim ležajevima, 10 trokrevetnih soba, površine 34 – 36 m2, 5 apartmana (suite), površine 46 m2, koji se sastoje od spavaće sobe i dnevnog boravka i 1 predsednički apartman /prostrani dnevni boravak sa pogledom na grad, radna soba, spavaća soba, prostrano kupatilo, toalet, garderoba, kuhinja i čajna kuhinja/. Sve sobe i apartmani Hotela Mostar u Mostaru su moderno opremljene i pružaju prijatan i udoban boravak poslovnim gostima i turistima – parket/laminat obloge, klimatizacija sa mogućnošću individualnog podešavanja temperature u sobi, besplatni bežični internet, radni sto, LCD Sat TV, telefon sa direktnim biranjem,  mini bar, sigurnosni sef, kupatila sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, anatomski jastuk (na upit)  i posluženje u sobi –  room service.

Za posebne događaje i proslave ili poslovne obede idealno mesto je privatnost restorana Hotela Mostar, koji gostima pruža mogućnost uživanja u ukusnim odabranim jelima i kolačima i poslasticama iz sopstvene proizvodnje ili susret sa prijateljima, uz omiljeni koktel ili lagani zalogaj.

Hotel Mostar Mostar ima 3 potpuno opremljene konferencijsko-banket sale, od kojih je Velika dvorana idealno mesto za uspešnu organizaciju raznovrsnih događaja ili neyaboravnih ven;anja. Manje sale se mogu prilagoditi zahtevima, uz profesionalnu tehničku uslugu i mogućnost posluženja hrane i pića.

Wellness centar Hotela Mostar u Mostaru se nalazi na najnižem spratu i pruža gostima opuštanje, tretmane lepote i poboljšanja zdravlja. Wellness centar je opremljen po najvišim standardima i namenjem je gostima hotela, kao i dnevni posetiocima koji žele okrepljenje, osveženje, opuštanje i poboljšanje zdravstvenog stanja i postizanje dobre kondicije, kroz vežbanje. Gostima Hotela Mostar je na raspolaganju direktan pristup iz soba do prijatno uređenog wellness centra koji obuhvata sadržaje – finsku saunu, Jacuzzi masažnu kupku za 4 osobe, Jacuzzi masažnu kupku za 2 osobe, ležaljke sa infra-crvenim svetlom, tropski tuš i savremenu teretanu. Hotel Mostar u Mostaru je opremljen vrhunskim fitness centrom – teretanom, koja svojom najsavremenijom opremom omogućava održavanje odlične fizičke kondicije i okrepljenje.

Sadržaji Hotel Mostar u Mostaru : Recepcija 0-24 sata, lobby bar, restoran, cafe-poslastičarnica sa terasom, konferencijska sale, usluga pranja i peglanja, usluga buđenja, sopstveni parking za automobile i autobuse, podzemna garaža, wellness centar – fitness centar (teretana), jacuzzi, finska sauna, tursko kupatilo…..

SHARE IT: