Hotel Montenegrino Tivat

Hotel Montenegrino Tivat

Hotel Montenegrino u Tivtu je udoban hotel 4 zvezdice i jedan od najekskluzivnijih hotela crnogorske jadranske obale koji pruža sve uslove za prijatan odmor ili poslovno putovanje u Crnu Goru. Hotel Montenegrino Tivat je prvi privatan hotel u Crnoj Gori koji je postao popularan među gostima koji žele da borave u hotelu u kome se osećaju kao kod kuće i u koji se vraćaju iz godine u godinu. Hotel Montenegrino Tivat se nalazi u samo centru Tivta, u blizini glavnog šetališta i plaže, što ga čini odličnim polaznim mestom za uživanje u odmoru, turističkom ili poslovnom putovanju. Aerodrom Tivat je udaljen 3 km – 5 minuta vožnje, 90 minuta vožnje od – do aerodrome u Podgoricili i Dubrovniku, manje od 300 metara od Marine Porto Montenegro, samo 40 metara od plaže.

Hotel Montenegrino Tivat ima 12 udobnim nepušačkih soba sa posebnim ili king size ležajevima i apartmana, opremljenih sadržajima za udoban boravak – klimatizacija, besplatan bežični internet, tepisi od zida do zida, udobni posebni ili king size ležajevi sa mekom posteljinom, radni sto, fotelje, garderober-orman, minibar, sigurnosni sef, LCD TV, telefon, kupatila sa tušem ili kadom, fenom za kosu i toaletnim priborom. Iz soba Hotela Montenegrino gosti mogu uživati u lepom pogledu na grad ili more.

Hotel Montenegrino Tivat je s pravom ponosan na ukusnu hranu koju poslužuje svojim gostima, baziranu na vrhunski kvalitetnim tradicionalnim jelima Crne Gore i specijalitetima mediteranske kuhinje, od sveže ribe i raznovrsnih morskih plodova. Hrana se poslužuje u lepo uređenom klimatizovanom restoranu sa 30 mesta ili na otvorenoj terasi sa 20 mesta Hotela Montenegrino. Bogat topli buffet doručak se služi gostima Hotela Montenegrino, koji zadovoljava sve ukuse i potrebe. Gosti uživaju u maštovitim i ukusnim jelima uz veliki izbor najkvalitetnijih crnogorskih vina, koktela ili osvežavajućih pica.

Hotel Montenegrino Tivat je dobitnik brojnih priznanja za kvalitet usluga na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima hotelijera i restoratera.

Sadržaji Hotela Montenegrino Tivat: recepcija sa ljubaznim i stučnim osoblje tokom 24 sata, nepušačke sobe, klimatizacija i besplatan bežični internet u svim javnim prostorima, restoran, bar, transfer do-od aerodroma /doplata/, prostor za odlaganje prtljaga, informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja….

SHARE IT: