Hotel Monogram Beška Inđija

Hotel Monogram je udoban hotel 3 zvezdice na obodu Fruške Gore sa 16 smeštajnih jedinica i vrhunski kvalitetnom ponudom ukusne hrane, odlične usluge i sadržaja za prijatan boravak u Vojvodini. Hotel Monogram se nalazi na području opštine Inđija, na starom putu Beograd – Novi Sad, 65 km severno od Beograda i 28 km južno od Novog Sada, kod raskrsnice za Bešku i Maradik. Hotel Monogram Inđija poslovnim gostima i turistima pruža udoban smeštaj i vrhunski ukusnu hranu i sadržaje za odmor i opuštanje. Tokom boravka u Hotelu Monogram su gostima na raspolaganju reka Dunav, sklad duge istorije i kulture, bogastvo flore i faune, brojna jezera, manastiri, salaši, seoska turistička domaćinstva i izletišta Fruške Gore, životinje koje slobodno šetaju seoskim atarima – Krčedinska ada, Sremski Karlovci – živopisni grad u podnožju Fruške Gora i izuzetno zanimljiv centar istorije, kulture i duhovnosti, prekrasni valoviti predeli i šareni vinogradi i voćnjaci, vrhunske vinarije i odlična vina i brojne čari vojvođanske ravnice i Srema….

Hotel Monogram Inđija ima 16 modernih, klimatizovanih, zvučno izolovanih i nepušačkih smeštajnih jedinica koje su pažljivo uređene u neutralnim bojama i prirodnim nijansama da zadovolje udobnost, zahteve, potrebe i želje modernih gostiju. Sobe Hotela Monogram su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne, opremljene udobnim sadržajima – tepisi od zida do zida, udobni posebni ili king size ležajevi, besplatan bežični internet, LCD TV sa kablovnim programima, telefon, mini bar, sigurnosni sef, radni sto i stolica, garderober, kupatilo sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom, zavese za zatamnjivanje, aparat za pripremu kafe-čaja.

U elegantnom restoranu Hotela Monogram sa prostranom baštom se gostima poslužuju bogat i raznovrstan doručak i ukusna tradicionalna jela, pripremljena od svežih namirnica iz lokalne proizvodnje, kao i veliki izbor vrhunski kvalitetnih rakija i vina. Restoran Hotela Monogram ima 200 mesta i poznat je po izuzetno kvalitetnoj hrani i specijalitetima koji oduševljavaju najizbirljivije gurmane – raznovrsna tradicionalna predjela sa sirevima, dimljenim delikatesima, salatama, supe i čorbe, roštilj na ćumuru, sarma, pasulj, butkica-kolenica na podvarku ili sa pire krompirom, piletina rolovana u slanini, dimljeni losos na žaru, lignje na žaru, teletina ispod sača, jagnjeći pikljevi, karađorđeva šnicla, juneći gulaš sa domaćim rezancima, roštilj kobasica, grilovano povrće i pečurke, praseće i janjeće pečenje, raznovrsne originalne poslastice… Zahvaljujući odličnoj usluzi, prijatnom ambijentu i okruženju, nežnoj muzici odabranih orkestara i bogatoj ponudi hrane i pića, restoran sa baštom Hotela Monogram je izuzetno pogodan za porodične obroke, raznovrsne skupove, događaje, proslave, venčanja, tematske večeri i vinske prezentacije, ….

Dodatne usluge i sadržaji Hotela Monogram Inđija – recepcija 24 sata, besplatan bežični internet i klimatizacija u javnim prostorima,24 sata room service – posluženje u sobi, dečije igralište, usluge pranja i peglanja, usluge slanja faxa i fotokopiranje, besplatan parking, najam automobila i bicikla, usluge transfera, informacije i rezervacije lokalnih izleta, ….

SHARE IT: