Hotel Mondial Tirana

Hotel Mondial Tirana

Hotel Mondial Tirana je udoban hotel 4 zvezdice u centru Tirane, udaljen 12 km od međunarodnog aerdroma Mother Theresa Tirana, na pešačkoj udaljenosti od glavnih poslovnih i privrednih institucija i najpoznatijih turističkih znamenitosti glavnog grada Albanije. Hotel Mondial u Tirani usklađuje izuzetno moderne sadržaje i udobnost neoklasičnog stila, što doprinosi jedinstveno kosmopolitskog atmosferi. Hotel Mondial Tirana omogućava prijatan boravak turista i poslovnih gostiju u svojih 36 udobnih i prostranih soba, toplog unutrašnjeg uređenja, opremljenih TV-om sa satelitskim programima, minibarom, telefonom, besplatanim bežičnim internetom, radnim stolom, udobnim kupatilima sa tušem ili kadom, fenom za kosu i papučama. Većina soba Hotela Mondial Tirana su opremljene u tamno crvenim tonovima, dok su Deluxe apartmani opremljeni luksuznim drvenim nameštajem sa duborezom, kao i prijatnim balkonima, na kojima gosti uživaju u opojnim mirisima cveća i najkvalitetnijoj usluzi, kao i ekskuzivno uređenim sadržajima i opremi kupatila.

Hotel Mondial Tirana gostima poslužuje bogat doručak, a u restoranu sa kaminom se služe tradicionalna i internacionalna jela. Gosti tokom boravka u Hotelu Mondial mogu uživati  u omiljenom piću u baru pored bazena, na najvišem spratu, odakle se pruža lepa panorama Tirane, okružene planinama.

Sadržaji Hotela Mondial Tirana : nepušačke sobe, porodične sobe, bazen, besplatan parking, sauna, sala za masažu, pakovan obrok, prevoz (uz doplatu), trasfer do-od aerodroma (uz doplatu), recepcija tokom 24 sata, brza prijava-odjava, menjačnica, prostor za odlaganje prtljaga, privatna prijava/odjava u hotelu, usluge pranja, peglanja i čišćenja odeće, sale za sastanke, usluge slanja faxa, kopiranja, suvenirnica, VIP sala, apartman za mladence, novine, sigurnosni sef, lift, posluženje u sobi, grejanje, klimatizacija.

SHARE IT: