Hotel Mona Zlatibor

Hotel Mona Zlatibor

Luksuzni hotel “Mona”, 4 zvezdice, nalazi se u centru Zlatibora – najpoznatijeg planinskog turističkog centra Srbije, 235 km od Beograda. Hotel Mona Zlatibor raspolaže sa 120 moderno i prijatno uređenih i udobnih dvokrevetnih soba i apartmana, tipova standard, porodične i superior sobe i apartmani, od kojih su neke smeštajne jedinice prilagođene boravku gostiju sa posebnim potrebama i ljubimaca. Svaka smeštajna jedinica Hotela Mona Zlatibor opremljena je udobnim razdvojenim ili francuskim ležajevima i opremom od najkvalitetnijih materijala, kao i sadržajima za prijatan i potpuno odmor, porodični ili poslovni boravak tokom čitave godine – klima uređaj, moderna kupatila, LCD TV, kablovska televizija sa preko 40 kanala, sigurnosni sef, mini bar, fen, telefon i besplatna internet konekcija.

Moderno opremljen kongresni centar Koledo se nalazi u neposrednoj blizini glavnog ulaza u Hotel Monu Zlatibor. Kongresni centar Koledo Hotela Mona na Zlatiboru je funkcionalno je povezan sa lobi barom i restoranom, time izuzetno pogodna lokacija za uspešnu organizaciju raznovrsnih kongresa i skupova veličine do 500 gostiju. Po potrebi se ovaj multifunkcionalni prostor deli u 2 ili 3 nezavisne celine, koje raspolažu komfornim predprostorom za odgovarajuće sadržaje – izložbe, kafe pauze…. Visina kongresnog centra Koledo je 5 metara, što ga čini idealnim za organizaciju kongresa, seminara i svečanih proslava u zlatiborskom okrugu. Ovaj lukusuzan kongresni prostor na Zlatiboru je opremljen najmodernijom tehničkom opremom, klimatizacijom, ozvučenjem i rasvetom. Za potrebe organizacija velikih skupova, kongresni prostor Koledo u Hotelu Mona pruža mogućnost uspostavljanja izlagačkog prostora u foajeima kongresnog centra, recepciji i letnjoj bašti. Dnevna svetlost kongresnog centra Koledo Hotela Mona Zlatibor garantuje prijatan i efikasan rad. Za sekcijski rad ili rad u manjim grupama je na raspolaganju Biznis Centar, koji raspolaže sa 4 board sale, sa po 15-40 mesta, u postavci teatar stila. Sale su opremljene kompjuterom, projektorom i platnom, klimatizacijom, ozvučenjem, flip chart-om itd.

U prijatnom ambijentu hotela Mona Zlatibor je luksuzan i moderan wellness i spa Centar Inspirium, koji je jedan od najbolje organizovanih u Srbiji i na površini 1200 m2 pruža opuštajuće sadržaje za okrepljenje i tretmane lica i tela gostiju, spajajući filosofiju Orijenta sa tehnikama Zapada. Wellness i spa centar Hotela Mona obuhvata bazen, 2 hidromasažna bazena, fitnes centar, bio i finsku saunu, parna kupatila, jacuzzi, kapsulu zdravlja, poseban centar za masaže i tretmane, svlačionice, pedikir, manikir, profesionalno šminkanje, frizerske usluge, vital bar sa osvežavajućim pićima i parfimerijski deo za prodaju kozmetike.

Gosti koji borave u Hotelu Mona na Zlatiboru uživaju u vrhunskim tradicionalnim gastronomskim specijalitetima, koji se u buffet obliku poslužuju u restoranima “Vila” i “Perun”. Raznovrsna hrana Hotela Mona zadovoljava sve ukuse i potrebe gostiju, kojima je na raspolaganju i veliki izbor pića u “Lada” baru. Hotel Mona na Zlatiboru ne poseduje Halal certifikat, ali ima odlično iskustvo u odvojenoj pripremi i serviranju hrane za potrebe Halal ishrane, jer su domaćini sportskih ekipa iz Katara, koje izuzetno uživaju u svom boravku i sadržajima Hotela Mona.

Prijatna atmosfera, odlična usluga i brojni sadržaji, uz udoban smeštaj i ambijentalno odgovarajuću planinsku atmosferu, usklađenu sa modernim trendovima, čine Hotel Monu na Zlatiboru tokom čitave godine izvanrednom destinacijom za predivan odmor i uspešan skup.

Sadržaji Hotela Mona Zlatibor : recepcija tokom 24 sata, klimatizacija i besplatan internet u svim javnim prostorima, parking, garaža, kongresni centar, wellness i spa centar, restorani i barovi, igraonica za decu, prostor za odlaganje prtljaga

Tokom boravka u ovom prekrasnom hotelu na Zlatiboru i u zlatiborskom okrugu, toplo preporučujemo posetu sušari u selu Mušvete koja proizvodi dalmatinsku pršutu i dimljene proizvode vrhunskog kvaliteta, što je nezaboravno iskustvo, koje izuzetno prija. Toplo preporučujemo izlete u okolini – razgledanje lapidarijuma Narodnog Muzeja Uzice, sa nedavno otkrivenim rimskim nadgrobnim spomenicima, vožnju planinskim terenima brdskim biciklom, posetu Hidroelektrane na Đetinji sagrađenoj 1900. godine po Teslinim principima polifazne struje, avanturističke izlete ekstremnog sadržaja – kanjoning Đetinjom, alpinizam liticama Starog grada u Užicu, programe preživljavanja u prirodi – koji čine Wild West ponudu, planinarske izlete i šetnje, izlete do Zlatara, Specijalnog rezervata prirode Uvac, koji je najveće prirodno stanište beloglavog supa na Balkanu, Mokre Gore i Šarganske osmice, Nacionalnog Parka Tara, posetu Mećavnika Drvengrada, Starog mosta u Višegradu /UNESCO nasleđa/ i Andrić grada u Višegradu, Etno Parka Terzića avlija u selu Zlakusa, Potpećke pećine, Stopića pećine, Muzeja na otvorenom Staro Selo Sirogojno sa posetom Muzeja pletilja i predstavljanjem ručnih radova i starih zanata, vodopada Gostilje, seoskog turističkog domaćinstva Lazarevi konaci u selu Kačer, seoskog turistickog domaćinstva u selu Kremna, seoskog turističkog domaćinstva u selu Vilovi na Zlataru, zlatarske mlekare koja je proizvođač čuvenog zlatarskog sira – proizvoda sa zaštićenim geografskim poreklom, učešće u nesvakidašnjim team building programima koje gostima omogućavaju doživljaj bitaka partizana i Nemaca, kulinarske radionice, ekološke radionice, likovne radionice, muzičke radionice, radionice pripreme ekoloških sokova, melema i lekova iz prirode na Tari i Goliji, priprema zimnice, poseta Međunarodne kolonije umetničke keramike Zlakusa, Čobanski dani u Kosjeriću, Kulturno leto i drugi doživljaji za pamćenje….

 

 

SHARE IT: