Hotel Mlinarev san Arilje

Hotel Mlinarev san Arilje

Garni hotel Mlinarev san se nalazi u oazi prekrasne prirode na reci Rzav kod Arilja u najlepšem delu Centralno-Zapadne Srbije, oko 180 km južno od Beograda i 40 km od Čačka. Hotel Mlinarev san u Arilju je udoban i moderan turističko-ugostiteljski objekat koji se nalazi u prirodnom ambijentu reke Rzav, između lepo uređenih plaža i grada, potpuno okružen zelenilom netaknute prirode, čistim planinskim vazduhom i žuborom reke Rzav, jedne od najčistijih reka Srbije.

Hotel Mlinarev san Arilje se prostire na površini od 2400 m2 i uživa veliki ugled kvalitetnog turističkog objekta još iz vremena SFR Jugoslavije, kada je izgrađen. Hotel Mlinarev san Arilje ima 3 zvezdice, nedavno potpuno obnovljen u modernom stilu i u skladu sa najvišim standardima modernog hotelijerstva i željama i potrebama savremenog turiste, uz poštovanje tradicije. Smeštajni kapacitet Hotela Mlinarev san Arilje čini 70 ležaja organizovanih u 18 standard dvokrevetnih soba, 14 superior soba sa francuskim ležajem i 3 deluxe apartmana. Sve smeštajne jedinice Hotel Mlinarev san Arilje su udobne, nepušačke i opremljene u nežnim braon-bež tonovima i sadržajima za prijatan turistički ili poslovni boravak u Arilju –  tepisi od zida do zida, udobni posebni ili king size-francuski ležajevi, meka posteljina, LCD TV, besplatan bežični internet, telefon, klima uređaj, mini bar, radni sto i stolice, garderober, moderna kupatila sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom.

Garni hotel Mlinarev san Arilje ima restoran nacionalne i internacionalne kuhinje sa zatvorenom baštom kapaciteta do 250 osoba i prekrasnom otvorenom baštom kapaciteta 120 gostiju, sa jedinstvenim pogledom na obližnji vodopad i objekat savremenog ariljskog umetnika koji podseća na srednjovekovni zamak. U restoranu Hotela Mlinarev san se poslužuje bogat i raznovrstan doručak i ukusna hrana pripremljena od svežih namirnica iz lokalne proizvodnje. Gosti Hotela Mlinarev san Arilje uživaju u vrhunski kvalitetnoj hrani i domaćim vinima i rakijama, u jedinstvenom ambijentu, iznad reke. U sklopu restorana je i banket sala kapaciteta 35 mesta, pogodna za uspešnu organizaciju manjih skupova i događaja, uz posluženje hrane i pića.

U okviru hotela Mlinarev san Arilje je i potpuno opremljena kongresna sala sa 150 sedećih mesta, u bioskopskoj postavci, uz mogućnost odlicnog posluzenja hrane i raznovrsne postavke sale, po zahtevima gostiju.

U neposrednoj blizini hotela Mlinarev san u Arilju se nalaze lepo uređene plaže koje su omiljeno mesto osveženja i kupanja tokom letnje sezone: Bosa noga, Urjak, Žuta stena…. Gostima Hotela Mlinearev san koji žele da uživaju u netaknutoj prirodi na raspolaganju je i poseta Vodene pećine koja se nalazi u kanjonu reke Panjice, samo 20km od Arilja, kao i Visočka banja poznata po termalnim lekovitim izvorima. Ljubitelji kulturnog nasleđa uživaju u poseti Crkve svetog Ahilija u centru Arilja i manastira Klisura u selu Dobrači. Osim toga, postoji mogućnost organizovanja posete obližnjih seoskih turističkih domaćinstava Arilja i okoline koja pružaju turističke usluge, a istovremeno se bave poljoprivrednom proizvodnjom, što predstavlja nezaboravan doživljaj načina života na selu i običaja, uz mogućnost probe kupovine autentičnih proizvoda ovog lepog kraja Srbije, među kojima je svakako „crveno zlato“ – poznata ariljska malina.

SHARE IT: