Hotel Mir Zlatibor

Hotel Mir Zlatibor

Hotel Mir Zlatibor je udoban turistički objekat, kategorije 4 zvezdice, smešten u mirnom delu Zlatibora, u zapadnoj Srbiji, 230 km od Beograda, 240 km od Podgorice i 180 km od Sarajeva. Smeštajni kapacitet Hotela Mir Zlatibor je 62 ležaja u 6 luksuznih apartmana, 7 studio apartmana i 12 dvokrevetnih soba. Sve smestajne jedinice hotela Mir Zlatibor su prostrane, veoma dobro prirodno osvetljene, zvučno izolovane i imaju terasu. Moderan enterijer i opremu hotela Mir Zlatibor čine sadržaji za prijatan boravak na Zlatiboru – radni sto, klub garnitura, mini bar, Internet, LCD televizor, telefon, fen, bade mantil, papuče, sobni sef u garderobnom plakaru, kao i najkvalitetniji ležaji savremenog dizajna, koji doprinose prijatnom boravku gostiju razlicitih profila. Hotel Mir Zlatibor se sastoji iz suterena i četiri sprata, povezanih liftom. Gostima je na raspolaganju privatni parking, kao i nekoliko garažnih mesta. Osoblje recepcije Hotela Mir Zlatibor su na raspolaganju gostima tokom 24 sata.

Hotel Mir Zlatibor posvećuje posebnu pažnju dodatnim sadržajima za relaksaciju i aktivan odmor svojih gostiju, kojima je na raspolaganju spa wellness zona sa đakuzijem i dve saune, sala sa fitnes spravama. Sadrzaji Hotela Mir Zlatibor – skijašnica, multifunkcionalni restoran otvorenog tipa (50 mesta) sa kafe terasom (40 mesta). Uz vrhunski kvalitet smeštaja, gosti koji borave u hotelu Mir na Zlatiboru uživaju u nezaboravnim specijalitetima domace i internacionalne kuhinje koji zadovoljavaju raznolike ukuse. Multifunkcionalni restoran otvorenog tipa (50 mesta) proširuje se na kafe terasu sa 40 mesta, koja je jedno od omiljenih mesta gostiju, zbog velikih staklenih i pokretnih površina koje daju utisak prijatnog boravka u prirodi. Kafe terasa Hotela Mir na Zlatiboru je mesto gde gosti uzivaju u miru, druže se uz omiljeni napitak, opustaju ili surfuju po internetu… Kvalitetu bezbriznog porodičnog odmora na Zlatiboru doprinosi obdanište za decu sa vaspitačem Hotela Mir Zlatibor.

Toplo preporučujemo izlete u okolini – razgledanje lapidarijuma Narodnog Muzeja Užice sa rimskim nadgrobnim spomenicima, vožnju planinskim terenima brdskim biciklom, posetu Hidroelektrane na Đetinji sagrađenoj 1900. godine po Teslinim principima polifazne struje, avanturističke izlete ekstremnog sadržaja – kanjoning Đetinjom, alpinizam liticama Starog grada u Užicu, programe preživljavanja u prirodi – koji čine Wild West ponudu, planinarske izlete i šetnje, izlete do Zlatara, Specijalnog rezervata prirode Uvac koji je najveće prirodno stanište beloglavog supa na Balkanu, Mokre Gore i Šarganske osmice, Nacionalnog Parka Tara, posetu Mećavnika Drvengrada i čarobnog hotela Čarobni breg, Starog mosta i Andrić grada u Višegradu, Etno Parka Terzića avlija u Zlakusi, Potpećke pećine, Stopića pećine, Muzeja na otvorenom Staro Selo Sirogojno sa posetom Muzeja pletilja i predstavljanjem ručnih radova i starih zanata, vodopada Gostilje, seoskog turističkog domaćinstva Lazarevi konaci u selu Kačer, seoskog turistickog domacinstva u selu Kremna, seoskog turistickog domacinstva u selu Vilovi, zlatiborske sušare pršute i drugih dimljenih proizvoda vrhunskog kvaliteta, zlatarske mlekare koja je proizvođač čuvenog zlatarskog sira – proizvoda sa zaštićenim geografskim poreklom, učešće u nesvakidašnjim team building programima koje gostima omogućavaju doživljaj bitaka partizana i Nemaca, kulinarske radionice, ekološke radionice, likovne radionice, muzičke radionice, radionice pripreme ekoloških sokova, melema i lekova iz prirode na Tari i Goliji, priprema zimnice, poseta Međunarodne kolonije umetničke keramike Zlakusa, Čobanski dani u Kosjeriću, Kulturno leto i drugi doživljaji za pamćenje…

 

 

SHARE IT: