Hotel Mir Zlatibor

Hotel Mir Zlatibor

Hotel Mir Zlatibor je udoban zlatiborski turističko-ugostiteljski objekat, kategorije 4 zvezdice, smešten u mirnom delu Zlatibora, u zapadnoj Srbiji, 230 km od Beograda, 240 km od Podgorice i 180 km od Sarajeva.

Smeštajni kapacitet Hotela Mir Zlatibor je 62 ležaja u 6 luksuznih apartmana, 7 studio apartmana i 12 dvokrevetnih soba. Strukturu soba Hotela Mir čini 17 Standard dvokrevetnih soba veličine 20-25 m2, sa velikim bračnim ležajem, od kojih je 12 soba sa terasom, a 5 soba sa balkonom, 7 Superior soba povrišine 31-33 m2, koje poseduju veliki bračni krevet/razdvojene ležajeve i pomoćni ležaj, terase, 6 porodičnih apartmana sa dve odvojene spavaće sobe, jedna sa velikim bračnim krevetom, druga sa krevetom širine 120cm. Svi porodični apartmani Hotela Mir Zlatibor poseduju terase, površina apartmana je 36 m2 i pogodni su za boravak tri odrasle osobe. Hotel Mir ima i 2 lux apartmana koja poseduju sobu sa velikim bračnim krevetom i ležajem na razvlačenje (160x190cm). Apartmani imaju francuske balkone i pogodni su za četiri odrasle osobe, njihova površina je od 44 do 51 m2.

Sve smestajne jedinice hotela Mir Zlatibor su prostrane, nepušačke, veoma dobro prirodno osvetljene, zvučno izolovane, opremljene u toplim bojama i terasama. Moderan enterijer i opremu hotela Mir Zlatibor čine sadržaji za prijatan boravak na Zlatiboru – tepisi od zida do zida, udobni posebni ili king size ležajevi, radni sto, klub garnitura-fotelja, mini bar, garderober, besplatan Internet, LCD televizor, telefon, fen, bade mantil, papuče, sobni sef u garderobnom plakaru, kao i najkvalitetniji ležaji savremenog dizajna, koji doprinose prijatnom boravku gostiju različitih profila.

Hotel Mir Zlatibor se sastoji iz suterena i četiri sprata, povezanih liftom. Gostima Hotela Mir Zlatibor se poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak, a na raspolaganju im je privatni parking, kao i nekoliko garažnih mesta. Osoblje recepcije Hotela Mir Zlatibor su na raspolaganju gostima tokom 24 sata.

Hotel Mir Zlatibor posvećuje posebnu pažnju dodatnim sadržajima za relaksaciju, okrepljenje i aktivan odmor svojih gostiju, kojima je na raspolaganju Spa-wellness zona sa udobnim sadržajima – zatvorenim bazenom, đakuzijem, dve saune, slanom sobom, parnim kupatilom i salom – teretanom sa fitnes spravama.

Sadrzaji Hotela Mir Zlatibor – skijašnica, multifunkcionalni restoran otvorenog tipa (50 mesta) sa kafe terasom (40 mesta). Uz vrhunski kvalitet smeštaja, gosti koji borave u hotelu Mir na Zlatiboru uživaju u nezaboravnim specijalitetima domace i internacionalne kuhinje koji zadovoljavaju raznolike ukuse. Multifunkcionalni restoran otvorenog tipa (50 mesta) proširuje se na kafe terasu sa 40 mesta, koja je jedno od omiljenih mesta gostiju, zbog velikih staklenih i pokretnih površina koje daju utisak prijatnog boravka u prirodi. Kafe terasa Hotela Mir na Zlatiboru je mesto gde gosti uživaju u miru, druže se uz omiljeni napitak, opuštaju ili surfuju po internetu, okrepljeni svežim planinskim vazduhom… Kvalitetu bezbrižnog porodičnog odmora na Zlatiboru doprinosi obdanište za decu sa vaspitačem Hotela Mir Zlatibor.

Tokom boravka u Hotelu Mir na Zlatiboru toplo preporučujemo izlete u okolini – razgledanje lapidarijuma Narodnog Muzeja Užice sa rimskim nadgrobnim spomenicima, vožnju planinskim terenima brdskim biciklom, posetu Hidroelektrane na Đetinji sagrađenoj 1900. godine po Teslinim principima polifazne struje, avanturističke izlete ekstremnog sadržaja – kanjoning Đetinjom, alpinizam liticama Starog grada u Užicu, programe preživljavanja u prirodi – koji čine Wild West ponudu, planinarske izlete i šetnje, izlete do Zlatara, Specijalnog rezervata prirode Uvac koji je najveće prirodno stanište beloglavog supa na Balkanu, Mokre Gore i Šarganske osmice, Nacionalnog Parka Tara, posetu Mećavnika Drvengrada i čarobnog hotela Čarobni breg, Starog mosta i Andrić grada u Višegradu, Etno Parka Terzića avlija u Zlakusi, Potpećke pećine, Stopića pećine, Muzeja na otvorenom Staro Selo Sirogojno sa posetom Muzeja pletilja i predstavljanjem ručnih radova i starih zanata, vodopada Gostilje, seoskog turističkog domaćinstva Lazarevi konaci u selu Kačer, seoskog turistickog domacinstva u selu Kremna, seoskog turistickog domacinstva u selu Vilovi u opštini Nova Varoš, zlatiborske sušare pršute i drugih dimljenih proizvoda vrhunskog kvaliteta, zlatarske mlekare koja je proizvođač čuvenog zlatarskog sira – proizvoda sa zaštićenim geografskim poreklom, učešće u nesvakidašnjim team building programima koje gostima omogućavaju doživljaj bitaka partizana i Nemaca, kulinarske radionice, ekološke radionice, likovne radionice, muzičke radionice, radionice pripreme ekoloških sokova, melema i lekova iz prirode na Tari i Goliji, priprema zimnice, poseta Međunarodne kolonije umetničke keramike Zlakusa, Čobanski dani u Kosjeriću, Kulturno leto i drugi doživljaji za pamćenje…

 

 

SHARE IT: