Hotel Milmari Resort Kopaonik

Hotel Milmari Resort Kopaonik

Hotel i vila Milmari čine novootvoreni Resort sa 4 zvezdice na Kopaoniku, u Vikend naselju, oko 6 km od Ski centra Kopaonika, nedaleko od objekta JollyKop Mountain Village, oko 250 km od Beograda i 120 km od Niša.

Hotel i Vila Milmari Kopaonik raspolažu sa 28 luksuzno opremljenih, nepušačkih soba i smeštajnih jedinica različite strukture (sobe, studiji, apartmani i predsednički apartmani), koje ukupno čine kapacitet od udobnih 100 ležajeva na Kopaoniku.

Sobe i apartmani Hotela i Vile Milmari su opremljeni udobnim nameštajem, toplih i prefinjenih tonova, usklađenog modernog i tradicionalnog stila, sa posebno odabranim detaljima i sadržajima koji tokom čitave godine čine prijatan boravak na Kopaoniku zaljubljenika ski sportova i aktivnosti na snegu, porodicama i ljubiteljima prirodnih lepota – dnevni boravak, TFT LCD TV, DVD player, internet veza, telefon, centralno grejanje, terasa, kupatilo sa tuš kabinama, fen za kosu, kozmetičko-toaletni pribor. Apartmani Milmari su prilagođeni boravku od 2 do 8 osoba i uređeni potpuno opremljenim kuhinjama sa trpezarijama. U izgradnji je dodatna celina smeštaja, koja će uskoro biti u upotrebi.

U sklopu hotela Milmari Kopaonik je prijatan wellness centar, koji obuhvata zatvoreni bazen sa jacuzzijem, slanu pećinu, tursko kupatilo, finsku saunu, rusku banju i tepidarijume. Pogled sa bazena je veličanstven i pruža posetiocima nezaboravno opuštanje i odmor. Uskoro će se u ponudi hotela naći i otvoreni bazen sa ležaljkama.

Wellness i bazene mogu koristiti i eksterni gosti po povoljnoj ceni. Hotel MilMari poseduje restoran sa terasom sa ukupno 200 mesta u kome posetioci imaju mogućnost pansionske i a la carte ishrane. Veoma prijatan ambijent sa prekrasnim pogledom na padine Kopaonika i prijatan zvuk vode koji proizvode fontane, uz bogatu ponudu domaćih specijaliteta i jela pripremljenih na tradicionalni način i veliki izbor pića, čine boravak ispunjenim i prijatnim. Restoran je pogodan i za poslovne događaje, proslave i druženja. Seminar sala hotela Milmari ima kapacitet do 50 mesta i omogućava uspešu organizaciju raznovrsnih skupova i događaja odgovarajuće veličine.

Hotel Milmari Kopaonik ima kutak za najmlađe – dečiju igraonicu u kojoj se deca zabavljaju, dok su roditelji bezbrižni i uživaju u wellness zoni. U toku zimske sezone hotel Milmari Kopaonik svojim gostima obezbeđuje besplatan prevoz ski busevima do centra i nazad, nekoliko puta dnevno. Gosti Hotela Milmari Resort Kopaonik imaju na raspolaganju parking prostor sa nadzorom i besplatan wi-fi internet u svim javnim prostorima objekta. Milmari Resort Kopaonik posetiocima omogućio besplatnu skijašnicu i popust za najam ski opreme.

Posetiocima koji vole ekstremne sportove su na raspolaganju mogućnosti najma kvad vozila, a oni koji žele da se upoznaju sa obližnjim bogatim kulturnim i prirodnim nasleđem Kopaonika i okoline, uživaju u izobilju mogućnosti izleta i znamenitosti – manastiri Studenica, Gradac, Sopoćani, Končulj, Đurđevi Stupovi, Petrova crkva u Rasu

SHARE IT: