Hotel Mepas Mostar

Hotel Mepas Mostar

Potpuno novi i moderan Mepas Hotel, kategorije 5 zvezdice, smešten u centru poslovog dela Mostara, u neposrednoj blizini glavnog gradskog trga, brojnih restorana i popularnih klubova i caffe barova, sa prekrasnom panoramom na grad, predstavlja izvanredan spoj moderne arhitekture i svevremene elegancije. Bogatstvo posebno odabranih sadržaja i udoban smeštaj Hotela Mepas Mostar privlači poslovne goste i turiste koji upoznaju Mostar. Ekskluzivni wellness centar Hotela Mepas u Mostaru odlikuje zatvoreni bazen za odrasle i decu, 3 vrste saune, soba za masažu, što prostrane sobe i apartmane Hotela Mepas u Mostaru čini još primamljivijim. Hotel Mepas Mostar ima izuzetno povoljan položaj i okruženje, kao i dobre veze javnog saobraćaja. Istorijsko jezgro Mostara i najpoznatije institucije kulture se nalaze na bliskoj pešačkoj udaljenosti od Hotela Mepas Mostar.

Hotel Mepas u Mostaru raspolaže sa 16 Classic i 56 Superior udobnih dvokrevetnih ili twin soba, od kojih su 4 posebno prilagođene za osobe sa invaliditetom. U ponudi Hotela Mepas Mostar je i 14 Superior Apartmana, kao i ekskluzivni Predsednički apartman. Elegantni i prostrani Superior apartmani Hotela Mepas zauzimaju povrsinu od 65 m2 i oduševljaju goste skladom moderne tehnologije i umerenog i toplog uređenja, sa prekrasnim panoramskim pogledom na grad Mostar. Sobe i apartmani Hotela Mepas u Mostaru posebno oduševljavaju spojem vrhunske elegancije, udobnosti i moderne tehnologije: potpuno klimatizovani prostori, antialergijski jastuci, besplatan bežični WLAN internet, HOME TV usluga, LCD TV, telefon, sigurnosni sef, mini bar, udobna moderna kupatila opremljena velikom kadom i tušem, fenom za kosu, toaletnim priborom, ogrtačima i papučama, sistem za brzi pristup recepciji.

Iako se Hotel Mepas nalazi u centru Mostara, u neposrednoj blizini popularnih restorana, noćnih klubova i kafića, njegovi gosti takođe mogu uživati u raznovrsnim ponudama vrhunskih restorana i barova smeštenim u hotelu, poslovnim i trgovačkom centru Mepas Mall. Restoran Prestige, otvoren od 09 do 23 časa se nalazi na 4. spratu Hotela Mepas i poslovnog i trgovačkog centra. Restoran Prestige prati globalne gurmanske trendove, pružajući gostima vrhunsko enološko i gastronomsko uživanje. To je mesto susreta tradicije i kvaliteta, u kome je posebna pažnja posvećena kreativnom pripremanju hrane, u kome svakog posetioca očekuje odlična usluga u prijatnoj atmosferi, namenjena uživanju u izuzetno ukusnim specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje. Na jelovniku je bogat izbor jela, od mesa, riba, morskih specijaliteta, testa, kao i maštovitih salata, pica i sendviča. U kuhinji Hotela Mepas Mostar se koriste samo sveže namirnice, koje preporučuje mladi i maštoviti kuvar, koji svako jelo priprema posebno istančanim sadržajima i usklađenim ukusima.

Ključni deo Kongresnog Centra Hotela Mepas u Mostaru čini kongresna sala “Queen” , koja ima kapacitet od 700 mesta i može da se deli na dva manja dela. Konferencijska sala je opremljena sa 3 sale za prevođenje i najsavremenijom audio i video opremom, stonim i pokretnim mikrofonima, audio sistemom, video zidovima, LCD TV-om./ Sa povezna otvorene terase  gosti uživaju u prekrasnoj panorami Mostara, kao i osveženju, banketima ili posluženju hrane na otvorenom. Mogućnosti i sadržaji konferencijske sale “Queen” Hotela Mepas u Mostarju su brojne, jer ona može biti potpuno u funkciji posebnih potreba i uspešno dočekati bilo kakvu vrstu događaja.

Spa & Relax Centar Hotela Mepas Mostar se nalazi na 8. spratu i namenjen je isključivo gostima hotela. Visokostručno i ljubazno osoblje je na raspolaganju gostima da preporuči odgovarajuće wellness sadržaje Spa & Relax Centra, koji obuhvata sobu za odmor, hidro-masažnu kadu, parno kupatilo, finsku saunu i slanu sobu, uz modernu teretanu. Za istinske ljubitelje vrhunskih opuštajućih užitaka, u ponudi je i tzv. „tuš užitak“, koji telo obavija, po želji, blago ili snažno, hiljadama pažljivo usmerenih kapljica vode. Najznačajniji deo Spa & Relax Centra Hotela Mepas Mostar je svakako zatvoreni bazen, ispod zastakljenog svoda, što gostima tokom čitave godine omogućava uživanje u plavom nebu ili toplom suncu Hercegovine. Udobne masažne ležaljke ili ležaljke od ratana su namenjene opuštanju pored bazena, uz osveženje prirodnim sokovima na wellness baru. Dečiji bazen je dubine 30 cm. Bazeni se pune slatkom vodom i pod stalnim su higijenskim nadzorom. Peškiri, ogrtači i papuče su na raspolaganju u sobama ili recepciji Spa & Relax Centra Hotela Mepas u Mostaru.

SHARE IT: