Hotel Melnik Melnik

Hotel Melnik Melnik

Hotel Melnik je lepo uređen i prijatan hotelski kompleks, smešten u centru grada Melnika i okružen veličanstvenom panoramom čuvenih peščanih piramida i prekrasno očuvanom arhitekturom. Arhitektonski dizajniran u stilu kuća Bugarske renesanse, hotel Melnik, 3 zvezdice je uspešno sačuvao jedinstvenu atmosferu arhitektonskog jezgra Melnika, prirodnog i tradicionalnog ponosa Bugarske. Hotel Melnik je potpuno obnovljen 2010. godine i danas nudi odlične uslove za rekreaciju i banjski turizam, kao i brojne pogodnosti za održavanje poslovnih sastanaka i događaja.

U hotelu Melnik u Melniku goste uvek dočekuje dobrodošlica i toplina, dok ih autentični izgled celog kompleksa vraća u atmosferu nekadašnjih običaja i kulture Bugarske. Hotel Melnik radi tokom čitave godine i svojim gostima nudi smeštaj u 33 udobnih soba i 5 apartmana. Sobe hotela Melnik su prostrane i udobne, većina sa pogledom na peščane piramide Melnika. Sve sobe Hotela Melnik su opremljene sadržajima za prijatan boravak – laminatni podovi sa tepisima, dva ležaja ili veliki bračni ležaj od drveta, klima uređaj, LCD TV, brzi Internet, telefon i kupatilo sa tušem. U nekim sobama Hotela Melnik je moguće postaviti dodatni ležaj. U apartmanima Hotela Melnik gosti imaju  potpuno zadovoljstvo i udobnost, uz uživanje u prekrasnom pogledu na piramide Melnika. Hotel Melnik ima 4 apartmana, pogodnih za boravak ukupno 4 osobe, kao i jedan VIP apartman. Svi apartmani Hotela Melnik su opremljeni prostranim-velikim ležajem, dnevnim boravkom sa sofom i radnim stolom, klima uređajem i prostranim kupatilom sa tušem, LCD TV-om sa satelitskim programom, brzim Internetom i telefonom. VIP Apartman Hotela Melnik je opremljen impresivnim kaminom i Jacuzzijem. Hotel Melnik u Melniku ima 6 jednokrevetnih standard soba. Sve jednokrevetne sobe ima standardni ležaj i takođe klimatizaciju, LCD TV sa satelitskim programom, brzi internet, telefon i kupatilo sa tušem.

Spa i Wellness Centar Hotela Melnik u Melniku je dizajniran prema poslednjim trendovima i omogućava gostima osećaj blaženstva i mira, užitka i zdravlja – osećaj prave relaksacije. Elegantna unutrašnjost i savremene pogodnosti i sadržaji Spa Centra čine boravak u Hotelu Melnik kao kod kuće, dok istovremeno doprinose poboljšanju zdravlja i raspoloženja. Spa i Wellness Center Hotela Melnik u Melniku obuhvata Jacuzzi, parnu kupku, saunu, hladnu kupku (bure od hrastovine sa hladnom vodom u cilju osveženja posle saune), tuševe, sobu za relaksaciju i masaže. Sve pogodnosti Hotela Melnik, uz autentičan duh i znamenitosti samog grada Melnika, odlične vinarije Melnika jakih, tamnih i egzotičnih vina voćnih ukusa koje čine jedan od najstarijih i najmanjih vinskih regiona Bugarske, omogućavaju potpuno jedinstven doživljaj.

SHARE IT: