Hotel Melia Petrovac

Hotel Melia Petrovac

Hotel Meliã Budva Petrovac je novi luksuzni hotel 5 zvezdica međunarodnog hotelskog lanca Melia sa modernim i udobnim sadržajima. Petrovac je prestižna destinacija u središtu crnogorske rivijere, idealna za goste koji traže miran i opušten odmor, u blizini prekrasnih plaža sa kristalno čistim morem. Budva je udaljena 18 km od Hotela Melia Petrovac, a aerodrom Tivat 42 km.

Hotel Melia Petrovac ima 114 moderno opremljenih soba, od kojih su 21 Meliã Guest Room sobe, 54 Deluxe Suite apartmani, 15 Junior Suite apartmani i 24 Level Room sobe, koje se nalaze u najboljem delu hotela. Prostrane sobe i apartmani Hotela Melia Petrovac elegantnog i savremenog dizajna su opremljeni sadržajima sa ciljem da boravak poslovnih gostiju i turista bude nezaboravno iskustvo. Savremeno elegantno uređenje Hotela Melia Petrovac je dizajnirao studio ‘Sintesis’ arhitekte Čedomira Mijovića  iz Milana. Tople i nežne boje modernog nameštaja, prostrani prozori, kao i jedinstveno rešene zidne površine ukrašavaju sve prostore Hotela Melia Petrovac. Moderno uređene sobe i apartmanske jedinice tipa suite obuhvataju udobne tepihe od zida do zida, besplatan WiFi, centralnu klimatizaciju, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, telefon, aparat za pripremu čaja ili kafe i sopstveno udobno kupatilo sa tušem bez kabine, fenom za kosu, toaletnim priborom. Suite jedinice Hotela Melia imaju udoban prostor za sedenje sa sofa ležajem, dok neke sobe uključuju terasu sa prekrasnim pogledom i hidromasažnu kadu. U skladu sa standardima španskog hotelskog operatora, hotel Meliã Budva Petrovac raspolaže kompletnim Level Programom, jedinstvenim za Melia brand, namenjen gostima koji žele ekskluzivniji pristup, jer ovaj program nudi više od standardnih usluga. Pored Level soba, u hotelu Melia Petrovac je i ‘The Level Lounge’ koji pruža pristup privatnim hotelskim prostorijama poput privatnog prijema za obavljanje posebnih aranžmana i prefinjenom kutku gde gosti uživaju u omiljenoj kafi, čaju, užini, čitanju novina…

Ljubitelji italijanske kuhinje imaju priliku da dožive sjajno kulinarsko iskustvo u hotelskom a la carte restoranu Pasta Nostra. Na meniju su ukusni italijanski specijaliteti sa modernim mediteranskim primesama i detaljima. Prateći najnovije gastronomske trendove, Bife Restorana Mosaico Hotela Melia Petrovac ima prostor za pripremu hrane ispred gostiju, kao i čarobne kutke sa domaćim proizvodima i pecivima, salatama i jelima od mesa i ribe. Hotelski eksluzivni lounge bar Elyxr je mjesto za uživanje uz tople i hladne napitke.

U Spa centru Hotela Melia u Petrovcu su na raspolaganju zatvoreni i otvoreni bazen, slana soba, aromatična i finska sauna, parno kupatilo, moderna teretana, kao i prostorija sa ‘tuševima doživljaja’ i ‘kofa tušem’. Tu je i Meliã Kids& Co program koji ima za cilj da stimuliše, inspiriše i zabavi mališane, obezbeđujući da im boravak bude potpuni užitak, jer Dečija igraonica hotela Melia Petrovac sadrži kompletan program za najmlađe goste.

Konferencijska sala Hotela Melia Petrovac je opremljena najsavremenijom opremom i pruža odlične uslove za raznovrsne uspešno organizovane skupove, konferencije, događaje, zabave, proslave i nezaboravna venčanja.

SHARE IT: