Hotel Medium Mostar

Hotel Medium je udoban objekat 3 zvezdice u centru Mostara, sagrađen 2012. godine u građevini modernog stila, pogodan za prijatan boravak poslovnih gostiju i turista. Hotel Medium Mostar je udaljen 1 km od Starog mosta – UNESCO znamenitosti i istorijskog jezgra ovog poznatog turističkog centra Bosne i Hercegovine i Balkana, samo par koraka od mostarskog univerziteta Džemal Bijedić, u neposrednoj blizini gotovo svih ključnih kulturno-istorijskih znamenitosti, kao i velikih tržnih centara i CineStar-a. Glavna železnička stanica je udaljena 500 metara, a aerodrom Mostar 8 km od hotela Medium.

Kapacitet hotela Medium u Mostaru je 52 kreveta + 4 pomoćna ležaja, raspoređenih u udobnim jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa terasama. Sve sobe Hotela Medium Mostar imaju klima uređaj, centralno grejanje, udobne ležajeve i opremu od drveta, podne obloge, TV ravnog ekrana sa satelitskim/kablovskim programima, radne stolove i stolice i udobna kupatila sa tuševima, fenom za kosu i toaletnim priborom.

U prizemlju Hotela Medium je veliki Caffe-Restaurant kapaciteta preko 250 mesta, sa besplatnim bežičnim internetom i posluženjem bogatog doručka i tradicionalnih jela po narudžbini. Hotel Medium Mostar takođe ima prostran Bilijar klub i izuzetno prijatnu letnju i zimsku bašta, koja je omiljeno mesto susreta i predaha gostiju, uz osvežavajuće piće. U svim javnim prostorima Hotela Medium u Mostaru je gostima na raspolaganju besplatni bežični internet, recepcija tokom 24 sata, usluge transfera i informacije o turističkim uslugama i izletima, room service – posluženje u sobi, osiguran parking-sa nadzorom.

SHARE IT: