Hotel MB Žabljak Durmitor

Hotel MB Žabljak Durmitor

Hotel MB Žabljak je udoban hotel 3 zvezdice koji se nalazi u samom centru turističkog centra Žabljaka i predstavlja idealno odredište za avanturisticki i aktivan ili potpuno miran odmor u prijatnom delu ovog turističkog centra Crne Gore, koji oduševljava svakog posetioca Nacionalnog Parka Durmitor i severne Crne Gore. Durmitor odlikuje 18 prekrasnih planinskih jezer i idiličan je za ljubitelje prirode tokom proleća i leta, a 23 planinska vrha, visine preko 2.200 metara nadmorske visine pružaju odlične uslove za sve vrste zimskih sportova. Hotel MB Žabljak je prvi dobitnik nacionalne nagrade “Wild Beauty Awards”, u kategoriji “Planinski hotel”. Hotel MB Žabljak ima 36 udobnih smeštajnih jedinica, aperitiv bar i TV salu, nacionalni a-la-carte restoran, koji je otvoren od 08-24 h i raspolaže sa 80 mesta, a u letnjim mesecima i gosti koriste i prijatnu terasu sa 40 mesta i parking za 30 vozila. Sobe Hotela MB Žabljak su opremljene drvetom i udobnim posebnim ili velikim – king size ležajevima, grejanjem, parketom i podnim oblogama – tepisima, LCD TV-om sa satelitskim kanalima, telefonom i udobnim kupatilima sa tuš kabinama.

U restoranu Hotela MB Žabljak goste očekuje prijatna i intimna atmosfera, a majstori kuhinje pripremaju i poslužuju originalne domaće specijalitete durmitorskog kraja – domaći sir, kajmak, pršuta, razne vrste pita, kuvana, pečena, dimljena jagnjetina, kačamak, cicvara i domaće kiselo mleko… Jela se pripremaju na tradicionalan način od organski proizvedenih namirnica iz okoline Žabljaka. Ukoliko gosti žele poslovni ručak, seminar, prezentaciju, ali i rođendan, svadbu ili neku drugu proslavu, Hotel MB na Žabljaku je pravi izbor. Ljubazno osoblje na recepciji Hotela MB je na usluzi za izlete u okolinu sa nesvakidašnjim sadržajima, ili programe individualnih aktivnosti, na uživanje u blagodetima Durmitora na najveće zadovoljstvo.

Severna Crna Gora je osvojila četvrto mesto liste deset najboljih destinacija Evrope /Best in Europe 2017/, iz nekoliko razloga: severni region je prepun avanture bez masovnog turizma i idealan za istraživanje. Zaljubljenike avanture u severnoj Crnoj Gori privlači uzbudljiv zip line preko kanjona Tare, planinarenje i pešačenje brojnim stazama različite težine, rafting kroz kanjon Tare, najdublji u Evropi, biciklističke ture kroz Nacionalni park Durmitor sa prelepim pejzažima, kanjoning u kanjonu Nevidio, skijanje na obližnjim stazama, kao i kvalitetna domaća hrana….

 

SHARE IT: