Hotel Master Novi Sad

Hotel Master Novi Sad TRENUTNO NIJE DOSTUPAN

Smešten neposredno uz kompleks Novosadskog Sajma i Kongresnog Centra Master, zapravo u njegovom poslovnom delu, novi, moderno opremljeni Hotel “Master”, kategorije /4 zvezdice/ nudi savremen i udoban tip smeštaja, u okviru grupacije A HOTELI.

Osim udobnog smestaja u 54 smeštajne jedinice, odnosno 110 ležajeva raspoređenih u standard sobe, superior sobe i apartmane sa bežičnim Internetom, hotel Master nudi i vrhunske domaće specijalitete u svom restoranu.

Hotel “Master Novi Sad je poslovni hotel, toplih boja i brojnih detalja, slika, cveća i ostalih sadržaja koji čine prijatan boravak poslovnih gostiju i turista.

Hotel Master odlikuju prostrane, udobne sobe, savremenog uređenja, opremljene LCD TV, klimatizacijom, sefom, telefonom i mini barom. Hotel raspolaže sa 44 dvokrevetne sobe, od čega su 20 soba sa francuskim ležajem, a 24 su standardne dvokrevetne sobe sa dva odvojena ležaja. Kafe hotela “Master” služi bogat izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića u kafe poslasticarnici.

Hotel “Master” je hodnikom od recepcije spojen sa Master Kongresnim i konferencijskim Centrom Novog Sada, a kratkom vožnjom se stiže do muzeja, kulturnih i turističkih znamenitosti u centru grada Novog Sada.

Kao dodatna prednost visokog kvaliteta usluge i sadržaja, gostima koji borave u Hotelu “Master” je na raspolaganju parking, upotreba savremeno opremljene teretane, korišćenje Interneta i bežični Internet u sobama, usluge pranja i peglanja.

Zahvaljujući svojim poslovnim funkcionalnim kapacitetima, Hotel “Master” Novi Sad je izuzetno pogodan za organizaciju seminara, konferencija, prezentacija, obuka, radnih sastanaka i drugih poslovnih događaja.

Zanimljiva mesta : Petrovaradinska tvrđava, Galerija Matice Srpske, Galerija Pavla Beljanskog, Atelje 61 – radionica ručno rađenih unikatnih tapiserija, Muzej Vojvodine, Sinagoga, Sremski Karlovci, Manastiri Fruške Gore, salaši Vojvodine, radionice ručnih radova i starih zanata, kulinarski kursevi.

SHARE IT: