Hotel Mark Beograd

Hotel Mark Beograd

Hotel Mark Hotel je novi, moderan i udoban hotel 4 zvezdice u centru Beograda, nedavno sagrađen i moderno uređen po najvišim pravilima ugostiteljstva i međunarodnim standardima hotelijerstva u cilju izvanrednog kvaliteta usluge. Hotel Mark Beograd obuhvata moderne sadržaje i uređenje savremenog stila, jasne linije i toplu atmosferu gostoprimstva.

Smešten u centru srpske prestonice, Hotel Mark Beograd se ponosi visokim kvalitetom usluga i odličnim položajem, izuzetno pogodnim za poslovne goste i turiste. Nudeći svojim gostima lično posvećenu uslugu, Hotel Mark Beograd ispunjava svaku želju gostiju, njihove potrebe i očekivanja, pružajući gostoprimstvo i podršku tokom boravka u Beogradu. Najbliže okruženje je Palata Beograda, smeštena na raskrsnici ulica Kralja Milana i Resavske i Masarikove.

Hotel Mark Beograd se nalazi na tromeđi opština Savski Venac, Vračar i Stari Grad; samo kratke šetnje od Jugoslovenskog dramskog pozorišta sa repertoarom koji obuhvata dela svetski poznatih klasica do avangardnih drama. U neposrednoj blizini Hotela Mark Beograd su Crkva Svetog Marka i Hram Svetog Save, druga na svetu najveća pravoslavna svetinja. Hotel Mark Beograd je tako]e smešten u blizini Trga Slavije sa fontanom, kao i na glavnim beogradskim centralnim bulevarima, u blizini brojnih beogradskih restorana i kafica. Glavna pešačka trgovačka zona Knez Mihalove ulice je udaljena samo 10 minuta šetnje od Hotela Mark, dok se za 20 minuta stiže automobilom od-do aerodroma Nikola Tesla. Prilaz sa autoputa E-75 je udaljen samo 2 km, što čini prilaz Hotelu Mark jednostavno dostupnim za svaku vrstu prevoza. Okružen najznačajnijim vladinim i državnim institucijama, ambasadama i privrednim komorama sa jedne strane, kao i prekrasnim turističkim znamenitostima Beograda /Muzejem Nikole Tesle, Hramom Svetog Save i drugim atrakcijama/, lepo uređenim parkovima, brojnim restoranima, klubovima i muzejima Beograda, sa druge strane, Hotel Mark je izuzetno pogodnog i prilagođenog položaja za sve potrebe poslovnih gostiju i turista u Beogradu.

Moderno uređenje i osvetljenje, zidovi prekriveni tapetama i udobne podne obloge od zida do zida, LCD TV sa kablovnim programima, telefon, besplatan internet, minibar, sigurnosni sef, klima uređaj, pegla i potpuno opremljeno luksuzno kupatilo sa fenom za kosu, peškirima i hotelskom kozmetikom, čini smestaj u 53 sobe Hotela Mark izvanrednim izborom gostiju koji žele da dožive jedinstvenu udobnost smeštaja. Superior sobe Hotela Mark Beograd su prosečne veličine 25 m2 i opremljene su udobnim King Size ležajem ili sa dva posebna ležaja, što odgovara boravku jedne ili dve osobe. Trokrevetne sobe imaju prosečnu veličinu od 28 m2 i king size ležajeve sa posebnim ležajevima ili 3 posebna ležaja, što je odgovarajući smeštaj za 3 osobe. Apartmani Hotela Mark u Beogradu su prosečne veličine od 35 do 40 m2 i opremljeni su velikim King Size ležajevima i sofa ležajevima, što odgovara boravku do 4 osoba. Standard sobe Hotela Mark Beograd su prosečne površine od 20 m2, opremljene Queen Size ležajem koji je pogodan za boravak 1 ili 2 osobe. Premium apartman Hotela Mark Beograd ima ležaj veličine 180×200 cm koji pruža miran i udoban san svakom gostu. Takođe, Premium apartman je opremljen masažnom Jacuzzi kadom koja pruža opuštanje posle napornog dana.

Restoran Hotela Mark Beograd je organizovan za pruži suptilne i jedinstvene ukuse i mirise najboljih međunarodnih i lokalnih specijaliteta, izuzetno mesto za uživanje u kvalitetno ukusnoj hrani i prijatnoj i opuštajućoj atmosferi u centru Beograda.

Hotel Mark Beograd omogućava klijentima najsavremeniju audio i vizuelnu opremu koja je neophodna organizacionom operativnom uspehu i odličnim radnim uslovima poslovnog skupa ili događaja. Pored moderne sale za sastanke Hotela Mark Beograd, gostima je na raspolaganju bogat izbor posluženja hrane i pića, koji zadovoljava raznovrsne ukuse i potrebe – sastanka, korporativnog događaja, rođendana, godišnjice ili druge vrste proslave – kojim se u hotelu Mark u dva prostora značajno obeležavaju nezaboravni i jedinstveni poslovni ili privatni skupovi i događaji. Mlada i posvećena ekipa Hotela Mark Beograd je na usluzi da učini boravak u Beograd najefikasnijim i nezaboravnim iskustvom.

SHARE IT: