Hotel Maritza Plovdiv

Hotel Maritza Plovdiv

Hotel Maritza je luksuzni udoban hotel 4 zvezdice u Plovdivu, na obali reke Marice, u blizini Plovdiv Međunarodnog Sajma – Plovdiv International  Fair, istorijskog dela Plovdiva i trgovačkog centra. Ovaj odličan položaj i kvalitetan smeštaj i usluga čini Hotel Maritzu u Plovdivu jednim od omiljenih hotela tokom sajmova, ali takođe i za uspešnu organizaciju raznovrsnih poslovnih događaja, izložbi i  konferencija od nacionalnog i internacionalnog značaja. Hotel Maritza Plovdiv usklađuje elegantan i luksuzan smeštaj, jedinstven položaj i jedinstveno uređenje, uz tradicionalno visok kvalitet usluga. Svaka od 153 udobnih soba i apartmana Hotela Maritza Plovdiv ima stilsko kupatilo sa fenom za kosu, prostor za sedenje, minibar, TV, besplatan bežični internet, sigurnosni sef i posluženje u sobi – uz doplatu. Hotel Maritza ima 2 VIP sprata, predsednički apartman, 47 jednokrevenih soba, 87 dvokrevetnih soba i 19 luksuznih apartmana. Svi apartmani na VIP spratovima Hotela Maritza su opremljeni sa dva toaleta, kadom, minibarom i TV-om. Sobe na četiri sprata Hotela Maritza su potpuno renovirane i opremljene kupatilom sa tušem, telefonom, umivaonikom, minibarom i TV-om. U svakoj sobi su gostima na raspolaganju prilagodljivi kablovski programi i direktna telefonska linija.
Restoran Philipopolis Hotela Maritza ima 170 mesta i predstavlja mesto u kome gosti uživaju u bogatom doručku i ukusnim jelima bugarske i internacionalne kuhinje, koja pripremaju iskusni kuvari. Restoran Hotela Maritza je idealan za poslovne obroke, porodične susrete ili skupove većeg obima. Restoran Sky Plaza se nalazi na 12. spratu hotela i ima 50 mesta, a uživa prekrasan pogled na grad, kao i odličnu hranu i jedinstven ambijent.

U lobiju Hotela Maritza Plovdiv gosti uživaju u jedinstvenoj atmosferi, jer je to omiljeno mesto za prvu jutarnju kafu, uz besprekornu uslugu. Poslovnim gostima Hotela Maritza su na raspolaganju 3 multi-funkcionalne sale za sastanke – Sala Plovdiv sa 120 mesta, Sala Hebros sa 35 mesta i sala Maritza sa 150 mesta. Sve sale za sastanke Hotela Maritza Plovdiv su opremljene audio sistemom, kabinama za prevođenje, velikim platnom za projekcije, flip-čartom, TV-om sa videom i multimedijom. Poslovni centar Hotela Maritza nudi usluge slanja faxa, kopiranja i interneta.

SHARE IT: