Hotel Marija Kotor

Hotel Marija Kotor

Hotel Marija u Kotoru se nalazi u lepoj, istorijskoj i uspešno obnovljenoj baroknoj zgradi, smeštenoj u centralnom delu Kotora, gradu-muzeju pod UNESCO zaštitom, poznatom po brojnim istorijskim spomenicima, muzejima, institucijama kulture, restoranim i kafeima sa autentičnom ponudom. Prijatno uređen Hotel Marija u Kotoru je objekat 3 zvezdice sa 17 udobnih soba i sadržajima /restoran i snak bar/ za prijatan boravak turista ili poslovnih gostiju. Sobe Hotela Marija u Kotoru su opremljene udobnim drvenim masivnim nameštajem, klima uređajima, satelitskom TV i telefonom, bežičnim internetom, kupatilima sa tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Gosti Hotela Marija mogu koristiti usluge restorana u kome se poslužuju bogat i raznovrstan doručak i ukusni autentični riblji i crnogorski specijaliteti. Na raspolaganju su usluga pranja i peglanja, kao i uslužno i ljubazno osoblje recepcije tokom 24 sata. Ručno rezbareni masivni paneli od hrastovog drveta daju hotelu Marija u Kotoru toplu i tradicionalnu atmosferu.

Tokom leta restoran hotela Marija u Kotoru postavlja stolove na prekrasnom trgu, što gostima omogućava da uživaju u prijatnom obroku morskih plodova ili kvalitetne morske ribe ili omiljenom piću na otvorenom. Gosti koji borave u Hotelu Marija u Kotoru kratkom šetnjom stižu do Katedrale Svetog Trifuna i brojnih barova i restorana, upečatljivog starog gradskog jezgra Kotora, koji je deo UNESCO svetske kulturne baštine. Hotel Marija Kotor je idalan izbor smeštaja gostima koji žele da upoznaju prekrasan Bokokotorski zaliv, NP Lovćen sa Njegoševi mauzolejem i ostale jedinstvene znamenitosti Crne Gore koje ostaju u nezaboravnom sećanju. Tokom mletačke vlasti, između 16. i 18. veka su se u Bokokotorskom zalivu, od malenih ribarskih sela razvila naselja Perast, Dobrota, Prčanj i Stoliv, dostigavši status uglednih i bogatih pomorskih zajednica.

Od nedavno je posetiocima Kotora na raspolaganju drugi smeštajni objekat, u neposrednoj blizini – 2 km od starog istorijskog grada, u romantičnom i ljupkom naselju Dobrota, čije raskošne palate iz perioda mletačke vlasti se bukvalno nadmeću u lepoti i prefinjenosti. Hotel Marija 2 Dobrota ima 8 soba sa francuskim ležajem, 10 soba sa francuskim + 1/1 ležajem. Svaka soba Hotela Marija 2 u Dobroti ima sopstvenu terasu sa koje se pruža prekrasan pogled na Bokokotorski zaliv. Sobe Hotela Marija 2 u Dobroti su opremljene udobnim nameštajem od masivne hrastovine, klima uređajima, TV-om sa satelitskim programom, telefonom, mini barom, udobnim kupatilima sa fenom za kosu i terasama. Pored toga, u svakoj sobi je obezbedena i besplatna internet konekcija. Gostima je na raspolaganju besplatan parking sa nadzorom.

SHARE IT: