Hotel Magnolia Tivat

Hotel Magnolia Tivat

Hotel Magnolia ima najveći novi smeštajni kapacitet u kategoriji 4  zvezdice u opštini Tivat. Smešten je u samom centru Tivta, na centralnom gradskom trgu. Hotel Magnolia je udaljen samo 50 metara od gradske plaže i 200 metara od luke Porto Montenegro. Hotel Magnolia je smešten na 3,5 km od aerodroma Tivat, a 90 min vožnje od aerodroma u Podgorici.

Hotel Magnolia raspolaže kapacitetom od  55 udobnih apartmana. Svaki apartman ima balkon, francuski ležaj, dnevni boravak, pomoćne ležajeve (maksimalan broj 4 osoba u apartmanu), kuhinju sa trpezarijskim stolom. Apartmani Hotela Magnolia su opremljeni sadržajima za prijatan boravak gostiju – LCD TV sa kablovskim programima, besplatni internet, klima uređaji. U toaletima se nalazi hidromasažna tuš kabina, fen za kosu i toaletni pribori.

Hotel Magnolia Tivat raspolaže  sa restoranom kapaciteta 100 mesta, kao i sa sunčanom terasom, odakle se pruža prekrasan pogled na gradski trg Tivta. Gostima se poslužuje bogat i raznovrstan meni, koja zadovoljava sve zahteve i ukuse.

U sklopu hotela Magnolia Tivat je takođe i teretana sa saunom. Gostima su tokom boravka u Hotelu Magnolia Tivat na raspolaganju usluge pranja i peglanja, kao i moderna konferencijska sala kapaciteta do 270 mesta. Sala za sastanke Hotela Magnolia Tivat je multimedijalna i obuhvata 270 m2, a opremljena je po svim modernim standardima koje zahteva organizacija skupa ili događaja. Sala Hotela Magnolia ima dva ulaza, kompletno je klimatizovana, osvetljena i pokrivena bezičnim internetom. Projektor i veliki video bim imaju daljinsko upravljanje, a sa strana su, kao pomoć, postavljena i dva velika LCD televizora.  U sali za sastanke Hotela Magnolia Tivat su dve kabine za prevodioce, što omogućava simultani prevod na 4-6 jezika i praćenje rada putem bežičnih slušalica (300 kompleta). Osnovna postavka sale je varijanta pozorište, ali se po potrebi može prilagoditi drugim oblicima postavke i posluženju kafe i drugih osveženja.

Hotel Magnolia svojim gostima nudi uslugu besplatnog transfera do-od aerodroma Tivat. Rent-a-car agencija u Hotelu Magnolia je na raspolaganju gostima koji žele samostalno da upoznaju znamenitosti Crne Gore.  Vozni park raspolaze automobilima: Chevrolet Aveo, Тoyota Auris и BMWx5. Gosti koji borave u Hotelu Magnolia takođe mogu koristiti usluge sopstvenog broda sa 22 mesta, kojim se organizuju nezaboravna krstarenja kroz Bokokotorski zaliv. Ovaj sadržaj omogućava jedinstvene doživljaje prekrasne Crne Gore….

 

SHARE IT: