Hotel M Podgorica

Hotel M Podgorica

Hotel M u Podgorici je udoban turisticko-ugostiteljski objekat 3 zvezdice u Podgorici, otvoren u oktobru 2012. godine, koji spada među novije i modernije hotele glavnog grada Crne Gore. Bilo da ste na poslovnom putu ili putujete iz turističkog uživanja, hotel “M” Podgorica je izbor koji će svakako ispuniti Vaša očekivanja, iskrenim gostoprimstvom predusretljivog osoblja, sadržajima, povoljnom cenom i kvalitetnom uslugom.

Od međunarodnog aerodroma Podgorica hotel M je udaljen 5.5 km, a na 1.9 km od centra grada. Na udaljenosti do 2 kilometra od Hotela M u Podgorici nalaze se brojne kulturne i istorijske znamenitosti glavnog grada Crne Gore. U neposrednoj blizini hotela je Mercedesov salon, kao i najveći mega market u Podgorici.

Hotel M Podgorica raspolaže sa 9 udobnih, nepušačkih soba, modernog nameštaja i opreme, različitih struktura, opremljenih po najsavremenijim standardima (udobni veliki ili posebni ležajevi, LCD TV, kablovski programi, klima uređaj, telefon, sef, fen za kosu, mini bar, besplatan bežični internet, kupatila sa tušem). Ono po čemu je Hotel “M” u Podgorici prepoznatljiv su udobne sobe, uređene i opremljene na originalan način, što gostima omogućava prijatan i funkcionalan boravak.

Gostima koji borave u Hotelu M u Podgorici se poslužuje bogat i raznovrstan doručak. U sklopu hotela M Podgorica nalazi se bar otvoren do 23 h, savršeno mesto za opuštanje posle napornog dana. Takođe, Hotel M Podgorica poseduje i mini teretanu, kao i besplatan parking za svoje goste.

SHARE IT: