Hotel Lotos Niš

Hotel Lotos Niš

Garni hotel Lotos u Nišu je udoban ugostiteljski objekat u samom centru i turističkom jezgru grada, u blizini znamenitosti i institucija Niša. Glavna pešačka zona i centralni gradski trg u Nišu su udaljeni samo nekoliko minuta hoda od Hotela Lotos Niš.

U neposrednoj blizini Hotela Lotos se nalaze i najpoznatiji kafići, restorani, klubovi, supermarketi, banke, trgovine…. Najpoznatija niška atrakcija – srednjovekovna tvrđava Niš se takođe nalazi nedaleko od Hotela Lotos Nis.

Hotel Lotos ima 15 udobnih soba sa ukupnim kapacitetom od 55 ležaja. Sobe Hotela Lotos su moderno uređene i opremljene sadržajima za udoban boravak poslovnih gostiju i turista – laminat podovi sa podnim oblogama, LCD TV sa kablovskim programima, bežični internet, klima uređaji, radni sto i stolica, garderober, sopstvena kupatila sa podnim grejanjem, tušem, fen za kosu, papuče.

Sobe Hotela Lotos Niš su različite strukture i tipova – klasične dvokrevetne sobe sa posebnih ležajevima ili king size ležajevima, deluxe sobe i apartmani. Apartmani Hotela Lotos Niš su elegantno uređeni sa parketom, udobnim nameštajem i imaju sopstveni balkon i čajnu kuhinju.

Gostima koji borave u Hotelu Lotos Niš se poslužuje bogat i raznovrstan buffet doručak, koji zadovoljava sve ukuse i potrebe. Gostima koji dolaze sopstvenim prevozom je na raspolaganju i privatan parking sa video nadzorom.

Specifičnost hotela Lotos Niš je u tome što se u prizemlju nalazi čuvena kafić poslastičarnica Lotos koja uspešno posluje već 25 godina i koja je poznata po odličnim kolačima, sladoledu, mini zalogajima i tortama za svaku priliku /rođendani, svadbe i slični događaji/.

Do košarkaških i teniskih terena i do reke Nišave se od Hotela Lotos stiže laganom šetnjom od 5 minuta.  Hotel Lotos Niš ima recepciju sa ljubaznim osobljem tokom 24 sata i nudi uslugu pranje veša i peglanja, odlaganje prtljaga, iznajmljivanje vozila i turisticke informacije i rezervacije lokalnih izleta i događaja.

SHARE IT: