Hotel Life Gallery Korča

Hotel Life Gallery Korča

Hotel Life Gallery u Korči je mali boutique hotel koji nudi prijatan boravak u 19 udobnih soba, smeštenih u dve zgrade različitog arhitektonskog stila. Zgrada iz 1924. godine Hotela Life Gallery Korca obuhvata apartmane, od kojih su 3 exclusive stila i 1 predsednički, opremljeni u neoklasicističkom arhitektonskom stilu. Unutrašnjost apartmana Hotela Life Gallery Korča je uređena u modernom minimalističkom stilu, koji svojom jednostavnošću i svežinom posetiocima obezbeđuje osećaj udobnosti i opuštenosti.

Predsednički apartman hotela Life Gallery u Korči ima jacuzzi, kamin, klima uređaj, TV LCD 32″, satelitske kanale, bežični Internet, 24 sata DSL, telefon, minibar i udobnost u prijatnom kupatilu sa tušem, opremljenom fenom za kosu. Apartman poseduje klima uređaj, TV LCD 32″, satelitske kanale, 24 sata DSL, bežični internet, telefon, minibar i udobnost u prijatnom kupatilu sa tušem i fenom za kosu. Junior apartman omogućava prijatan boravak i ima klimatizaciju, TV LCD 32″, satelitske kanale, 24 sata DSL, bežični internet, telefon, minibar, udobno kupatilo sa tušem i fenom za kosu.

Sala za sastanke Hotela Life Gallery Korča je odličan prostor za organizaciju raznovrsnih skupova i radnih događaja, zahvaljujući kapacitetu od 100 mesta i savremenoj audio-vizualnoj opremi.

Bogat doručak i raznovrsna internacionalna i tradicionalna jela se poslužuju u restoranu Hotela Life Gallery Korča, Na zahtev je moguće posluženje raznovrsne ponude hrane i pića, kao i drugih oblika posluženja, pripremljenih u restoranu hotela, koji podržavaju posebne događaje, poslovne skupove, pauze za kafu, obroke raznovrsnog obima i sadržaja.

Moderan Avenue 55 bar pruža izbor tri različite mogućnosti u kojima gosti koji borave u Hotelu Life Gallery mogu da uživaju : “Oriental Bar” je uređen u jedinstvenom orijentalnom stilu i poslužuje različite vrste čajeva, uključujući marokanski čaj. “Avenue 55 Bar” takođe odlikuje i američki ambijent u kome uslužno osoblje gostima poslužuje raznovrsne koktele i druga pića, uz odabranu muziku. Ovaj bar organizuje broje zabave tokom nedelje. “Beer 55″ je jedina pivnica u Korči koji takođe posetiocima pruža drugačiju atmosferu, uz jedinstveni veliki izbor piva iz čitave Albanije. Ljubitelji fudbala mogu pratiti svoje omiljene utakmice, uz konzumaciju čuvenog prvoklasnog lokalnog Korča piva, sveže pečenog kestena, kokica i raznovrsnih grilovanog jela, koja se pripremaju u hotelskom restoranu.

SHARE IT: